Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
400 W Domacica
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="bobach79" data-source="post: 106909" data-attributes="member: 9457"><p>pozz,evo čitam tvoj dnevnik i ko da ga ja pišem bar šta se tiče opčenitog stanja,a vjerujem i da su godine tu negdje.dosta se tog popušilo i previše potrošilo,bar od kad su cijene ošle i po 1000%!vidim uči se puno i brzo,jer jeb...a novi hobi je tu,a toliko interesantan.daj mi samo reći dal žena šta serka da previše vremena poklanjaš njima?kod mene je u početku bar kad sam stalno visio na komp-u pukla.super šta si uzeo ph metar jer bez toga je sve bezveze cimanje,dal je ovo ili ono,a ovako bar šta se tiče ph znaš odma.kolko si ga platio?pitam ovo samo da vidim razliku jer sam jučer na e-bayu naručio i za vodu i za zemlju.nadam se da će biti ok!evo ti jedan linkić za problem sa gnojenjem sa slikicama.lijepo je sve pokazano tako da za ubuduće imaš ako nešto krene po zlu:<a href="http://www.cannaversity.com/cannaversity/idx.php/26/057/Nutrients--Mediums/article/Nutrient-Problems-with-Pictures.html" target="_blank">www.cannaversity.com/cannaversity/idx.php/26/057/Nutrients--Mediums/article/Nutrient-Problems-with-Pictures.html</a></p><p>pozz još jednom i sretno:icon_lol::icon_lol::icon_lol:</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bobach79, post: 106909, member: 9457"] pozz,evo čitam tvoj dnevnik i ko da ga ja pišem bar šta se tiče opčenitog stanja,a vjerujem i da su godine tu negdje.dosta se tog popušilo i previše potrošilo,bar od kad su cijene ošle i po 1000%!vidim uči se puno i brzo,jer jeb...a novi hobi je tu,a toliko interesantan.daj mi samo reći dal žena šta serka da previše vremena poklanjaš njima?kod mene je u početku bar kad sam stalno visio na komp-u pukla.super šta si uzeo ph metar jer bez toga je sve bezveze cimanje,dal je ovo ili ono,a ovako bar šta se tiče ph znaš odma.kolko si ga platio?pitam ovo samo da vidim razliku jer sam jučer na e-bayu naručio i za vodu i za zemlju.nadam se da će biti ok!evo ti jedan linkić za problem sa gnojenjem sa slikicama.lijepo je sve pokazano tako da za ubuduće imaš ako nešto krene po zlu:[URL="http://www.cannaversity.com/cannaversity/idx.php/26/057/Nutrients--Mediums/article/Nutrient-Problems-with-Pictures.html"]www.cannaversity.com/cannaversity/idx.php/26/057/Nutrients--Mediums/article/Nutrient-Problems-with-Pictures.html[/URL] pozz još jednom i sretno:icon_lol::icon_lol::icon_lol: [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
400 W Domacica
Bottom