Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
400 W Domacica
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="kiLDer" data-source="post: 106860" data-attributes="member: 9342"><p>Bavio sam se malo merenjima i sa cesme direktno ph je 7.4. Kad je prokuvam ph mi malo skoci tj 7.8. Na nekih 5 L vode sam morao dodati 90 kapi limuna da spustim na 6.6,limunadu sam napravio(nadam se da je ovaj ph metar koliko toliko precizan). Odmah po kupovini sam ga stelovao rastvorom 4.01,jer su mi odmah rekli da nije ustelovan i stvaro nije bio. Masio je za preko 2. Kad sam zalio tom vodom,izmerio sam i ph vode koja se ocedila. Kako imam 2 biljke od kojih je jedna prihranjena a druga nije,zanimalo me bas kolika je razlika. Od biljke koja nije prihranjena izmeren ph je 7,5 a od prihranjene 8. Mogao bih i da je isperem,ali kako mi je pod mrezom problem je veliki. Zajeb mi je sto o ispiranju nisam ni razmisljao ranije(ne-iskustvo jbg). Sledeci put necu kante stavljati u plike poklopce,vec u kadice,pa cu moci da ih ispiram,bez da pomeram same biljke.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kiLDer, post: 106860, member: 9342"] Bavio sam se malo merenjima i sa cesme direktno ph je 7.4. Kad je prokuvam ph mi malo skoci tj 7.8. Na nekih 5 L vode sam morao dodati 90 kapi limuna da spustim na 6.6,limunadu sam napravio(nadam se da je ovaj ph metar koliko toliko precizan). Odmah po kupovini sam ga stelovao rastvorom 4.01,jer su mi odmah rekli da nije ustelovan i stvaro nije bio. Masio je za preko 2. Kad sam zalio tom vodom,izmerio sam i ph vode koja se ocedila. Kako imam 2 biljke od kojih je jedna prihranjena a druga nije,zanimalo me bas kolika je razlika. Od biljke koja nije prihranjena izmeren ph je 7,5 a od prihranjene 8. Mogao bih i da je isperem,ali kako mi je pod mrezom problem je veliki. Zajeb mi je sto o ispiranju nisam ni razmisljao ranije(ne-iskustvo jbg). Sledeci put necu kante stavljati u plike poklopce,vec u kadice,pa cu moci da ih ispiram,bez da pomeram same biljke. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
400 W Domacica
Bottom