Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
400 W Domacica
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="kiLDer" data-source="post: 104744" data-attributes="member: 9342"><p>Tek sam je pre neki dan presadio u veliku kantu. I predhodna biljka mi se malo snuzdila kao i ova,pa se posle par dana lepo povratila,mislio sam da je i ova tako pa nisam brinuo previse... Videcu ako se ne povrati onda cu nabaviti magnezijum i kalijum pa im dodati... I sam ph me brine po malo jer ne znam tacno koliki je zbog loseg meraca. Ali mu bar merac vlaznosti lepo radi i prema njemu zalivam,a to je jednom u 3-4 dana i to ih ne natapam. Juce sam im jedino malo vise vode dao nego obicno sto dajem.</p><p>Prva biljka na slici kad sam je presadio isto je prvo oklembesila listove i novi koji su rasli bili su zuti(znaci sve vreme je rasla,nije usporila rast)a sada je vec 11 dana proslo od presadjivanja i listovi nisu vise obeseni i vraca im se lepa zelena boja iako nista nisam radio,tako da mislim i ovu drugu jos malo ostaviti i videti sta ce biti. Mozda gresim,ali ne bih da panicim i trpam joj svasta ako nema stvarne potrebe(a nadam se da nema)...vreme ce pokazati,ali za sada mi je najbitnije to sto i ona nije stala sa rastom,vec nastavlja...Imam 2 termometra u box-u,jedan u visini lampe a drugi u visini biljaka. Na onom u visini lampe temp ne prelazi 30c a na onom u visini biljaka je uvek 2-3 stepena niza temperatura.Jedino provetravanje jos nisam skroz resio,vec ga regulisem tako sto odskrinem vrata. Trebao sam vec da postavim 2 pc venta od 8 cm,ali mi otisla ubodna testera,tako da sad moram da se smaram busilicom,ali ovih dana cu. Izduv su mi 2 cevna venta 12cm po 150 kubika protoka,mada im karbonski filter verovatno smanjuje protok za ne znam koliko tacno...</p><p>U svakom slucaju hvala na savetima(uvek su dobrodosli),pa ako ne bude bila bolje za par dana,znacu sta je... Nastavicu redovno sa fotkama,tako da cete biti u toku,a i ja blagovremeno obavesten tj opomenut ako negde gresim.</p><p></p><p>...a mudonju sto sam izbacio u mali box na hladno izgleda extra,kao da mu nista nije..prvo sam ga ispod kese drzao gde je bila prevelika vlaznost i nije bilo cirkulacije vazduha uopste,a sad jos na hladnom i pored svega sve bolje izgleda...ne znam da li jos da ga ostavim zbog polena?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kiLDer, post: 104744, member: 9342"] Tek sam je pre neki dan presadio u veliku kantu. I predhodna biljka mi se malo snuzdila kao i ova,pa se posle par dana lepo povratila,mislio sam da je i ova tako pa nisam brinuo previse... Videcu ako se ne povrati onda cu nabaviti magnezijum i kalijum pa im dodati... I sam ph me brine po malo jer ne znam tacno koliki je zbog loseg meraca. Ali mu bar merac vlaznosti lepo radi i prema njemu zalivam,a to je jednom u 3-4 dana i to ih ne natapam. Juce sam im jedino malo vise vode dao nego obicno sto dajem. Prva biljka na slici kad sam je presadio isto je prvo oklembesila listove i novi koji su rasli bili su zuti(znaci sve vreme je rasla,nije usporila rast)a sada je vec 11 dana proslo od presadjivanja i listovi nisu vise obeseni i vraca im se lepa zelena boja iako nista nisam radio,tako da mislim i ovu drugu jos malo ostaviti i videti sta ce biti. Mozda gresim,ali ne bih da panicim i trpam joj svasta ako nema stvarne potrebe(a nadam se da nema)...vreme ce pokazati,ali za sada mi je najbitnije to sto i ona nije stala sa rastom,vec nastavlja...Imam 2 termometra u box-u,jedan u visini lampe a drugi u visini biljaka. Na onom u visini lampe temp ne prelazi 30c a na onom u visini biljaka je uvek 2-3 stepena niza temperatura.Jedino provetravanje jos nisam skroz resio,vec ga regulisem tako sto odskrinem vrata. Trebao sam vec da postavim 2 pc venta od 8 cm,ali mi otisla ubodna testera,tako da sad moram da se smaram busilicom,ali ovih dana cu. Izduv su mi 2 cevna venta 12cm po 150 kubika protoka,mada im karbonski filter verovatno smanjuje protok za ne znam koliko tacno... U svakom slucaju hvala na savetima(uvek su dobrodosli),pa ako ne bude bila bolje za par dana,znacu sta je... Nastavicu redovno sa fotkama,tako da cete biti u toku,a i ja blagovremeno obavesten tj opomenut ako negde gresim. ...a mudonju sto sam izbacio u mali box na hladno izgleda extra,kao da mu nista nije..prvo sam ga ispod kese drzao gde je bila prevelika vlaznost i nije bilo cirkulacije vazduha uopste,a sad jos na hladnom i pored svega sve bolje izgleda...ne znam da li jos da ga ostavim zbog polena? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
400 W Domacica
Bottom