Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
2x Purple Bud femi (WLS)+ jedna domaja, 250w MH/HPS
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Lunnamoon" data-source="post: 377085" data-attributes="member: 40287"><p>Pozdrav vutrashi, evo malo slicica. 50. dan od ulaska u 12/12, a proslo je oko 35 dana od pistila (manje vise, nisam toliko vodio racuna jer su femi). Po specifikaciji Purple Bud cveta 56 do 60 dana, a ja znam da je to u idealnim uslovima tako da mislim da bez 2 i po meseca nece proci cvetanje. </p><p></p><p>[ATTACH=full]28693[/ATTACH] [ATTACH=full]28694[/ATTACH] [ATTACH=full]28695[/ATTACH] [ATTACH=full]28696[/ATTACH] [ATTACH=full]28698[/ATTACH] [ATTACH=full]28699[/ATTACH] [ATTACH=full]28700[/ATTACH] [ATTACH=full]28701[/ATTACH] [ATTACH=full]28702[/ATTACH]</p><p></p><p>Ne znam koliko se vidi na slikama, ali je sada oko 80% mlecnih, 20% prozirnih trihoma, od smedjih jos uvek ni traga ni glasa...Pistile krecu da postaju smedje, ali od ljubicaste tendecije ni traga ni glasa zasad. Inace jako slab miris ima, idealna za stealth boxeve. Miris je,ne znam kako da opisem, recimo sladak (mada ne znam kako to da prenesem recima, slatko je ukus a ne miris, ali opet...) sa nekom egzotikom, stvarno lepo za pomirisati... Znam da ovaj moj dnevnik ne prati mnogo ljudi ali o5 bicu zahvalan za komentare!!! Inace konstantno problemi sa vrucinom, tu nemam sad mnogo izbora i to se vidi po sprzenim listicima, ali mislim da cu izgurati do kraja, po mojoj proceni jos oko mesec dana! Po vasem misljenju, da li sam na pola puta???</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lunnamoon, post: 377085, member: 40287"] Pozdrav vutrashi, evo malo slicica. 50. dan od ulaska u 12/12, a proslo je oko 35 dana od pistila (manje vise, nisam toliko vodio racuna jer su femi). Po specifikaciji Purple Bud cveta 56 do 60 dana, a ja znam da je to u idealnim uslovima tako da mislim da bez 2 i po meseca nece proci cvetanje. [ATTACH=full]28693[/ATTACH] [ATTACH=full]28694[/ATTACH] [ATTACH=full]28695[/ATTACH] [ATTACH=full]28696[/ATTACH] [ATTACH=full]28698[/ATTACH] [ATTACH=full]28699[/ATTACH] [ATTACH=full]28700[/ATTACH] [ATTACH=full]28701[/ATTACH] [ATTACH=full]28702[/ATTACH] Ne znam koliko se vidi na slikama, ali je sada oko 80% mlecnih, 20% prozirnih trihoma, od smedjih jos uvek ni traga ni glasa...Pistile krecu da postaju smedje, ali od ljubicaste tendecije ni traga ni glasa zasad. Inace jako slab miris ima, idealna za stealth boxeve. Miris je,ne znam kako da opisem, recimo sladak (mada ne znam kako to da prenesem recima, slatko je ukus a ne miris, ali opet...) sa nekom egzotikom, stvarno lepo za pomirisati... Znam da ovaj moj dnevnik ne prati mnogo ljudi ali o5 bicu zahvalan za komentare!!! Inace konstantno problemi sa vrucinom, tu nemam sad mnogo izbora i to se vidi po sprzenim listicima, ali mislim da cu izgurati do kraja, po mojoj proceni jos oko mesec dana! Po vasem misljenju, da li sam na pola puta??? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
2x Purple Bud femi (WLS)+ jedna domaja, 250w MH/HPS
Bottom