Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
2X Auto Think Different, LED Mars-Hydro II 400 W
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="denis381" data-source="post: 583460" data-attributes="member: 63604"><p>Upravo sam dobio odgovor od mentora Beštije:</p><p></p><p>"Denis ostavi sad tako i ne diraj vise,pusti bar jos 10cm pa onda lagano savijaj jer ces opet napraviti slicnu stvar. Ako je pukla skroz a drzi se sa jedne strane onda lagano imobiliziraj to mjesto sa izolir trakom ili nekom drugom ali max par dana da ne uraste i pazljivo sad dalje."</p><p></p><p>... tako da ću napraviti kako kaže mentor, imobilizirati na par dana i ostaviti je na miru...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="denis381, post: 583460, member: 63604"] Upravo sam dobio odgovor od mentora Beštije: "Denis ostavi sad tako i ne diraj vise,pusti bar jos 10cm pa onda lagano savijaj jer ces opet napraviti slicnu stvar. Ako je pukla skroz a drzi se sa jedne strane onda lagano imobiliziraj to mjesto sa izolir trakom ili nekom drugom ali max par dana da ne uraste i pazljivo sad dalje." ... tako da ću napraviti kako kaže mentor, imobilizirati na par dana i ostaviti je na miru... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
2X Auto Think Different, LED Mars-Hydro II 400 W
Bottom