Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
2nd GROW Mimosa RQS
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="milan75" data-source="post: 774924" data-attributes="member: 79009"><p>Pozdrav braco moja,</p><p>Nadam se da ste mi svi dobro.</p><p></p><p>Dobio sam dobre 2 tegle. </p><p>Cvetovi su mali, kad je nisam osisao na vreme nego zakasnio. </p><p>Puni su, prelepljivi. Jedva sam je otrimo kad sam je osusio.</p><p>Susio sam je tjedan dana.</p><p>Listovi su bili pokrili cvetove kad su se spustili.</p><p></p><p>Miris joj je vocni.</p><p>Ukus kad se pusi je svez ali hoce malo da grebe grlo kad izbacujem dim. Kao da se skupi dim u grlu.</p><p></p><p>Rad joj je fin, malo udari u glavu ali vise u telo. Opusti organizam, mozes normalno funkcionisati. Ne lepi za krevet. </p><p></p><p></p><p></p><p>To bih bilo to dragi moji za ovaj grow. </p><p>Jos jednom hvala svima koji su bili tu za savete i kritike i za pruzanu podrsku.</p><p></p><p>Zelim posebno da se zahvalim kolegi [USER=59027]@0Marac0[/USER] koji mi je pisao u dnevniku i kad sam mu video slike od njegove lepotice sto je cuvao u malom boxu javio sam mu se za savet kako bih moja izgledalo slicno i on je bio tu da mi daje savete.</p><p>Hvala brate moj i jos jednom svima ostalima.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="milan75, post: 774924, member: 79009"] Pozdrav braco moja, Nadam se da ste mi svi dobro. Dobio sam dobre 2 tegle. Cvetovi su mali, kad je nisam osisao na vreme nego zakasnio. Puni su, prelepljivi. Jedva sam je otrimo kad sam je osusio. Susio sam je tjedan dana. Listovi su bili pokrili cvetove kad su se spustili. Miris joj je vocni. Ukus kad se pusi je svez ali hoce malo da grebe grlo kad izbacujem dim. Kao da se skupi dim u grlu. Rad joj je fin, malo udari u glavu ali vise u telo. Opusti organizam, mozes normalno funkcionisati. Ne lepi za krevet. To bih bilo to dragi moji za ovaj grow. Jos jednom hvala svima koji su bili tu za savete i kritike i za pruzanu podrsku. Zelim posebno da se zahvalim kolegi [USER=59027]@0Marac0[/USER] koji mi je pisao u dnevniku i kad sam mu video slike od njegove lepotice sto je cuvao u malom boxu javio sam mu se za savet kako bih moja izgledalo slicno i on je bio tu da mi daje savete. Hvala brate moj i jos jednom svima ostalima. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
2nd GROW Mimosa RQS
Bottom