Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
250w mh/hps CT (cooltube) domaćica
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Lovetogrow" data-source="post: 665255" data-attributes="member: 69936"><p><span style="color: rgb(65, 168, 95)">Bok Vutrašice i Vutraši!Eto malo up-date-am dnevnik,sjedim od 6.ujutro(kad se prebudile moje kraljice)pijem kafu i uživam u pogledu na "moj rad"...</span></p><p><span style="color: rgb(65, 168, 95)">[ATTACH=full]313357[/ATTACH]</span></p><p><span style="color: rgb(65, 168, 95)">dan64.,cvataju 5.nedelju(početak5.te),</span></p><p><span style="color: rgb(65, 168, 95)">[ATTACH=full]313358[/ATTACH]</span></p><p><span style="color: rgb(65, 168, 95)">ova,skroz ispred,ko da je neki mutant,ima po tri lista-list.nijednog pet ili sedam-krakeg...izgled br#3(mutant):</span></p><p><span style="color: rgb(65, 168, 95)">[ATTACH=full]313359[/ATTACH]</span></p><p><span style="color: rgb(65, 168, 95)">ova cvata najsporije..a ova iza,biljoza#1je ekstra,da je izvadim vani...neče baš,al eto je na svom mestu....ljepi budovi se formiraju..</span></p><p><span style="color: rgb(65, 168, 95)">sl.biljoze,br.#1:[ATTACH=full]313360[/ATTACH]</span></p><p>Temp dan:25,8C,noču:23C,vlaga45-60%,(ma ,da bi bilo bolje manje vlage u cvatnji,al eto,zračenje je ok,samo led puno ne grije(u usporedbi sa hps-om)).hranim jih:TNT(Hesi),ko osnova,pa onda phosporus complex(Hesi),bloom complex(hesi),i Atamijev bloombooster.drugi grow idem(o) organik,il BioBizz,il Plagron,još skupljam informacije,i pripremam se polako...probat ču "tekstil.potove"(kažu,da je super za in i out),prednost je ta,što puno zraka prima samo korijenje.vidit ču(čemo).</p><p>Pozz,✌and love by lovetogrow</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lovetogrow, post: 665255, member: 69936"] [COLOR=rgb(65, 168, 95)]Bok Vutrašice i Vutraši!Eto malo up-date-am dnevnik,sjedim od 6.ujutro(kad se prebudile moje kraljice)pijem kafu i uživam u pogledu na "moj rad"... [ATTACH type="full"]313357[/ATTACH] dan64.,cvataju 5.nedelju(početak5.te), [ATTACH type="full"]313358[/ATTACH] ova,skroz ispred,ko da je neki mutant,ima po tri lista-list.nijednog pet ili sedam-krakeg...izgled br#3(mutant): [ATTACH type="full"]313359[/ATTACH] ova cvata najsporije..a ova iza,biljoza#1je ekstra,da je izvadim vani...neče baš,al eto je na svom mestu....ljepi budovi se formiraju.. sl.biljoze,br.#1:[ATTACH type="full"]313360[/ATTACH][/COLOR] Temp dan:25,8C,noču:23C,vlaga45-60%,(ma ,da bi bilo bolje manje vlage u cvatnji,al eto,zračenje je ok,samo led puno ne grije(u usporedbi sa hps-om)).hranim jih:TNT(Hesi),ko osnova,pa onda phosporus complex(Hesi),bloom complex(hesi),i Atamijev bloombooster.drugi grow idem(o) organik,il BioBizz,il Plagron,još skupljam informacije,i pripremam se polako...probat ču "tekstil.potove"(kažu,da je super za in i out),prednost je ta,što puno zraka prima samo korijenje.vidit ču(čemo). Pozz,✌and love by lovetogrow [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
250w mh/hps CT (cooltube) domaćica
Bottom