Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
250w mh/hps CT (cooltube) domaćica
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Lovetogrow" data-source="post: 661278" data-attributes="member: 69936"><p><span style="color: rgb(65, 168, 95)"> POZDRAV VUTRAŠICE I VUTRAŠI,</span></p><p><span style="color: rgb(65, 168, 95)">DANAS SAM MJENJAO SVETLO, COBOVI (4*50W,HLG 185H-C1050A),tako,da dnevnik nema više 250mh/hps,al čemo skupa popratit ovaj grow,ima ,da se omastiiii!!</span></p><p><span style="color: rgb(209, 213, 216)">Danas sam prešo iz4.te ned.u petu, izgubio sam nedelju,kad sam držo biljoze pod dvema žaruljama led obični 10w,i tornádo 2je po13W.al nemá veze,još učim .Još se ne vidi spol,al sad pa sad če,da se izjasne.</span></p><p><span style="color: rgb(209, 213, 216)">danas zalio kišnicom,koju skupljam,i moram reči,da je sigurno bolja od one iz pipe.ph-6,5-7,al kad dodam đubrivo(malu dozu Root-juica,TNTa,je pH oko 6)slikat ču i đubriva,koje Imám,pá molim za savjete,koje mogu mixat.slike u boxu:</span></p><p><span style="color: rgb(209, 213, 216)">[ATTACH=full]309403[/ATTACH]</span></p><p><span style="color: rgb(209, 213, 216)">Sad ga garim na 140w,al su COBovi 50-60cm od biljoza!puno bolje nego hps...</span></p><p><span style="color: rgb(209, 213, 216)">slika đubriva:</span></p><p><span style="color: rgb(209, 213, 216)">[ATTACH=full]309411[/ATTACH]</span></p><p><span style="color: rgb(209, 213, 216)">Za sad,sam davao Root-juic2ml/l,TNT 2ml/l,al izgleda malo pretjerao TNTjem,žučkaste su konice par listova .al ima ko rješenje(danas dobile samo kišnicu,pa ču za dva dana vidjet situaciju.pozz i ✌️!</span></p><p><span style="color: rgb(209, 213, 216)">Idemooo</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lovetogrow, post: 661278, member: 69936"] [COLOR=rgb(65, 168, 95)] POZDRAV VUTRAŠICE I VUTRAŠI, DANAS SAM MJENJAO SVETLO, COBOVI (4*50W,HLG 185H-C1050A),tako,da dnevnik nema više 250mh/hps,al čemo skupa popratit ovaj grow,ima ,da se omastiiii!![/COLOR] [COLOR=rgb(209, 213, 216)]Danas sam prešo iz4.te ned.u petu, izgubio sam nedelju,kad sam držo biljoze pod dvema žaruljama led obični 10w,i tornádo 2je po13W.al nemá veze,još učim .Još se ne vidi spol,al sad pa sad če,da se izjasne. danas zalio kišnicom,koju skupljam,i moram reči,da je sigurno bolja od one iz pipe.ph-6,5-7,al kad dodam đubrivo(malu dozu Root-juica,TNTa,je pH oko 6)slikat ču i đubriva,koje Imám,pá molim za savjete,koje mogu mixat.slike u boxu: [ATTACH type="full"]309403[/ATTACH] Sad ga garim na 140w,al su COBovi 50-60cm od biljoza!puno bolje nego hps... slika đubriva: [ATTACH type="full"]309411[/ATTACH] Za sad,sam davao Root-juic2ml/l,TNT 2ml/l,al izgleda malo pretjerao TNTjem,žučkaste su konice par listova .al ima ko rješenje(danas dobile samo kišnicu,pa ču za dva dana vidjet situaciju.pozz i ✌️! Idemooo[/COLOR] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
250w mh/hps CT (cooltube) domaćica
Bottom