Koliko ja vidim dobro si presadio, po meni dosta kasno trebo si dok je u vegetaciji bila.
Svaka cast na trudu i opsirnom štivu koje si nam napisao,nepotrebno je koristiti air domove ,dzindze mindze. U cvatu se jednom tjedno FLUSH odradi da bi kisik dospio do korijena i pricu zavrsisi na jednostavno najprirodniji nacin. Ph vode drzis od pocetka do kraja na 6.3-6.5 i ne mozes fulati. Kasno presadjivanje je takodjer nelogican i ne radi se jer ti biljka pohermi za cas. Dobro tu si da se praksaš i naucis nesta ,ali svaka cast za trud i sretno do kraja. NixDOBRO JUTRO,DRAGI MOJI!
POČINJEM,DA SE PRIPREMAM NA NJIHOV KRAJ,ALI I,NOVI POČETAK.
juče,oko 20.00je bilo naveče,reko sam sebi,ajd,da probam moj "novi"seedling box,kako funkcijoniše,i dao klijat(u mokru maramicu,3.seed reg.Bublugum*hibrid=(bila majkaBG,od seensi seedsa)i 2.,seeds of Big Bud)
,temp.u stanu jeee,ufff 25C,kod mene ko u paklu..lol.slika:
(3u čošku,BG,2,na zg.str.BB)radim(o)test boxa,tak,da bumo videli kak bu to išlo dalje,jer je plan,4.različita straina imat sledeču turu,u 15.l gro-nest-ih,htio i air-dome uključit u "novi"eksperiment.reko,ajde,da probam sa dodavanjem više zraka u korijenje,i najjeftinija opcija je air,-domePogledajte prilog 314525
A skica ,kak sam eksperiment zamislio..Pogledajte prilog 314527
Nixa86 bok!Nije pri kraju sigurno. Deficit si napravio previse se fokusiras na gnojiva ,a jos manje na cistu vodu. FLUSH je Bog otac indoora ne zadnjih 10 dana vec 8x tijekom cvata i nemas brige . Ovo mi se cini po listovima kalcij,magnezij,fosfor. Ph vode previsok. Manjak kisika . Ispuh losh i vlaga. Zivio
opala, vatreno je ođe bome, kao derbi...
Ma nek se oprasila, nije sve tako sivo, bar ces i
Več Sam pincetom "na-oko"-pregledo,I jedna (mislim),dá SE oprašila,nju či i onak još dve,tri nedelje držať u bloomu,nadam SE barem 5.-10.semenki,i jôš FEM.idemoooo X kromosomi dvaput!!Ma nek se oprasila, nije sve tako sivo, bar ces imati koju fem menku, ako uspije sazriti.
Bok Mentore!!Kakva je situacija i šta si odlučio ?