Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
2 x Colombian Gold, Lemon Skunk, White Widow 400W LED
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="jaime88" data-source="post: 578734" data-attributes="member: 60816"><p>Strain reviews:</p><p>(samo prvo da kazem sjemenke colombian gold i lemon skunk su iz 2015. , a WW iz 2017)</p><p></p><p>1. Colombian Gold</p><p>imao sam 2 biljke i 2 različita fenotipa, fastbloosoming i slowblossoming</p><p>miris i okus: tropski, zemljani</p><p>djelovanje: ovo je vutra iz vrha polica, odličan high a i relaxed, zapalim joint odem u teretanu, zapalim, sviram, pjevam... usporedio bi ju sa Himalaya gold jedino h.g. je više indica a ovo je sativa.</p><p>ocjena: 9/10</p><p></p><p>2. White Widow</p><p>miris i okus: čaj, kava</p><p>djelovanje: super mi je , lagana, odem u kafe bar , mogu popit 6 piva i ne napijem se. i upoznao neke cure...</p><p>ocjena: 8/10</p><p></p><p>3. Lemon Skunk</p><p>miris i okus: kao kutija u kojoj su bili limuni</p><p>djelovanje: ova je ok sorta, slična je kao euforia , zapalio joint, odem s psom u šetnju, vratim se, igram online igre na kompjuteru, gledam nogomet...</p><p>ocjena: 7.5/10</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="jaime88, post: 578734, member: 60816"] Strain reviews: (samo prvo da kazem sjemenke colombian gold i lemon skunk su iz 2015. , a WW iz 2017) 1. Colombian Gold imao sam 2 biljke i 2 različita fenotipa, fastbloosoming i slowblossoming miris i okus: tropski, zemljani djelovanje: ovo je vutra iz vrha polica, odličan high a i relaxed, zapalim joint odem u teretanu, zapalim, sviram, pjevam... usporedio bi ju sa Himalaya gold jedino h.g. je više indica a ovo je sativa. ocjena: 9/10 2. White Widow miris i okus: čaj, kava djelovanje: super mi je , lagana, odem u kafe bar , mogu popit 6 piva i ne napijem se. i upoznao neke cure... ocjena: 8/10 3. Lemon Skunk miris i okus: kao kutija u kojoj su bili limuni djelovanje: ova je ok sorta, slična je kao euforia , zapalio joint, odem s psom u šetnju, vratim se, igram online igre na kompjuteru, gledam nogomet... ocjena: 7.5/10 [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
2 x Colombian Gold, Lemon Skunk, White Widow 400W LED
Bottom