Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
2 smrdljivca i 2 mirišljavca
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Wolfbrother" data-source="post: 697945" data-attributes="member: 73533"><p>Vidin da ti nitko od iskusnih ne odgovara pa eto da ti ja probam pomoc, ali pazi ja iman samo teoretsko znanje sa ovog foruma i neta: </p><p>to sto u ovoj fazi zute donji listovi ne bi triba bit veci problem jer biljka iz najstarijih listova crpi nutrijente za budove/vrhove pa oni zute, a ionako vise nemaju funkciju jer svjetlo takoreci ne dopire do njih. Kad novi rast zuti to je problem a kod tebe ne vidim nikakvi problem s vrhovima. </p><p>Moze bit da je u vegetaciji falilo malo gnojiva i sad se manifestira ali dokle god su budovi/vrhovi u redu mislim da se ne tribas brinit. </p><p>Opet ponavljam, nisam iskusan u praksi, cisto prenosim sto sam naucio ovde,ako ce me netko iskusniji ispravit slusaj njih. </p><p>Sritno i masno ti zelim!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Wolfbrother, post: 697945, member: 73533"] Vidin da ti nitko od iskusnih ne odgovara pa eto da ti ja probam pomoc, ali pazi ja iman samo teoretsko znanje sa ovog foruma i neta: to sto u ovoj fazi zute donji listovi ne bi triba bit veci problem jer biljka iz najstarijih listova crpi nutrijente za budove/vrhove pa oni zute, a ionako vise nemaju funkciju jer svjetlo takoreci ne dopire do njih. Kad novi rast zuti to je problem a kod tebe ne vidim nikakvi problem s vrhovima. Moze bit da je u vegetaciji falilo malo gnojiva i sad se manifestira ali dokle god su budovi/vrhovi u redu mislim da se ne tribas brinit. Opet ponavljam, nisam iskusan u praksi, cisto prenosim sto sam naucio ovde,ako ce me netko iskusniji ispravit slusaj njih. Sritno i masno ti zelim! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
2 smrdljivca i 2 mirišljavca
Bottom