Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
2 smrdljivca i 2 mirišljavca
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="mester" data-source="post: 697933" data-attributes="member: 66174"><p style="text-align: center"><strong><span style="color: rgb(97, 189, 109)"><span style="font-size: 18px">Update 8, 67. dana, 38. dan na 12/12</span></span></strong></p><p>27-29C / 40-50% dok radi svjetlo, dok ne radi nekoliko stupnjeva manje</p><p>Zaljevanja svaka tri dana, svakoj po litra vode, gnojivo po tablici.</p><p></p><p>Fotke sve kažu. Mislio sam staviti danas duplu dozu alga bloom jer mi se ne čini ko prejako gnojivo, a skoro svaki dan neki list s dna biljke otpadne skrož žut što bi značilo da su gladne po mom mišljenju, a i nekako mi na svjetlu nemaju skroz zelenu boju, dok je ova zadnja slikana u mraku možda i zelena kakva treba biti. Nisam pametan baš. I sad bi se kao trebale krenuti debljati jer su na pola cvjetanja. </p><p></p><p><strong>Vaša cijenjena mišljenja?</strong></p><p></p><p>Pred tri dana:</p><p>[ATTACH=full]352853[/ATTACH]</p><p></p><p>Jučer:</p><p>[ATTACH=full]352852[/ATTACH]</p><p></p><p>Danas u mraku:</p><p>[ATTACH=full]352851[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mester, post: 697933, member: 66174"] [CENTER][B][COLOR=rgb(97, 189, 109)][SIZE=5]Update 8, 67. dana, 38. dan na 12/12[/SIZE][/COLOR][/B][/CENTER] 27-29C / 40-50% dok radi svjetlo, dok ne radi nekoliko stupnjeva manje Zaljevanja svaka tri dana, svakoj po litra vode, gnojivo po tablici. Fotke sve kažu. Mislio sam staviti danas duplu dozu alga bloom jer mi se ne čini ko prejako gnojivo, a skoro svaki dan neki list s dna biljke otpadne skrož žut što bi značilo da su gladne po mom mišljenju, a i nekako mi na svjetlu nemaju skroz zelenu boju, dok je ova zadnja slikana u mraku možda i zelena kakva treba biti. Nisam pametan baš. I sad bi se kao trebale krenuti debljati jer su na pola cvjetanja. [B]Vaša cijenjena mišljenja?[/B] Pred tri dana: [ATTACH type="full"]352853[/ATTACH] Jučer: [ATTACH type="full"]352852[/ATTACH] Danas u mraku: [ATTACH type="full"]352851[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
2 smrdljivca i 2 mirišljavca
Bottom