Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
1st indoor; komplet pirate box 80x80x160 HPS 250W; auto mix
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="tririjeke" data-source="post: 529181" data-attributes="member: 39656"><p>Prijatelji dragi, 3 godine čitam forum, odradio sam 3 uspješna vanjska uzgoja od fotoperiodnih do automata zadnje 2 godine, ali ovakva sranja kao ove godine sa prim indorom nisam imao niti blizu i zato se preispitujem više od najosnovnijih stvari na dalje da vidim da li griješim u nekim osnovnim stvarima... načitao sam se dnevnika iz indora i mislim da imam super uvjete s obzirom da gledam u čemu sve ljudi i na koji način uzgajaju i zato sam frustriran što mi box radi već 2 mjeseca i što mi je od 6-7 biljki preživjela samo ova jedna koja je sada u 44 danu i koja je isto počela žutjeti... ali OK ta je bar narasla i bit će barem nešta od nje, a ovih 6-7 krepava nakon 10ak dana gotovo identično....</p><p>Mentora ću tražiti za sljedeću grow (tražio sam Tamaru pa je nije bilo jedno vrijeme i još jednog mentora sam uzeo pa je i on nešto odustao).</p><p></p><p>Da updateam, danas velika zalivena sa 2,5 litre vode, 4ml gnojiva za cvijet i 4 ml za vegu.</p><p></p><p>Evo AK47 u 15tom danu sva požutila i objesila se....</p><p></p><p>Quick one izbila (2 dana klijala u maramici) normalno i kreće rasti i danas joj je 2 dan od kad je izvirila. I pretpostavljam da će i ona ubrzo krepati kao i ove prije nje....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tririjeke, post: 529181, member: 39656"] Prijatelji dragi, 3 godine čitam forum, odradio sam 3 uspješna vanjska uzgoja od fotoperiodnih do automata zadnje 2 godine, ali ovakva sranja kao ove godine sa prim indorom nisam imao niti blizu i zato se preispitujem više od najosnovnijih stvari na dalje da vidim da li griješim u nekim osnovnim stvarima... načitao sam se dnevnika iz indora i mislim da imam super uvjete s obzirom da gledam u čemu sve ljudi i na koji način uzgajaju i zato sam frustriran što mi box radi već 2 mjeseca i što mi je od 6-7 biljki preživjela samo ova jedna koja je sada u 44 danu i koja je isto počela žutjeti... ali OK ta je bar narasla i bit će barem nešta od nje, a ovih 6-7 krepava nakon 10ak dana gotovo identično.... Mentora ću tražiti za sljedeću grow (tražio sam Tamaru pa je nije bilo jedno vrijeme i još jednog mentora sam uzeo pa je i on nešto odustao). Da updateam, danas velika zalivena sa 2,5 litre vode, 4ml gnojiva za cvijet i 4 ml za vegu. Evo AK47 u 15tom danu sva požutila i objesila se.... Quick one izbila (2 dana klijala u maramici) normalno i kreće rasti i danas joj je 2 dan od kad je izvirila. I pretpostavljam da će i ona ubrzo krepati kao i ove prije nje.... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
1st indoor; komplet pirate box 80x80x160 HPS 250W; auto mix
Bottom