Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
1st indoor; komplet pirate box 80x80x160 HPS 250W; auto mix
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="tririjeke" data-source="post: 528884" data-attributes="member: 39656"><p>42gi dan života, zalivena prije 2 dana s 2-3 litre obične vode bez gnojiva (sljedeće zaljevanje sutra-preksutra s gnojivom po tablici). Lagano napreduje, LSTira se redovito. Jedino me muči to žuto lišće...</p><p></p><p>13ti dan života AK47 (ta je preživjela), dopunio pot do vrha sa zemljom prije par dana. I dalje je mala ali čini mi se da napreduje (doduše jako sporo)... visine niti 4-5 cm. Valjda će biti bolje...</p><p></p><p>Inače mi se čini da jaaako sporo rastu u tom mom boxu... nije mi jasno što bi mogao biti problem, kad sve po PSu radim koliko kužim. Za 13 dana samo 5 cm mi djeluje jako malo. Lampa je na cca 30-35cm, temp oko 30 s tim da još vent puše između lampe i biljke (stavim ruku iznad biljke i nije vruće nego skroz OK).</p><p>Svaki dan sa špricom poprskam mali pot gdje je biljka da ovlažim zemlju. Ne znam, možda griješim u nečemu?</p><p></p><p>Jedan Quick one krepao nakon onog iznošenja na sunce van od prije par dana...</p><p></p><p>Prije 3 dana stavljen novi Quick one na klinanje i jučer presađen u pot nakon što je pustio klicu...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tririjeke, post: 528884, member: 39656"] 42gi dan života, zalivena prije 2 dana s 2-3 litre obične vode bez gnojiva (sljedeće zaljevanje sutra-preksutra s gnojivom po tablici). Lagano napreduje, LSTira se redovito. Jedino me muči to žuto lišće... 13ti dan života AK47 (ta je preživjela), dopunio pot do vrha sa zemljom prije par dana. I dalje je mala ali čini mi se da napreduje (doduše jako sporo)... visine niti 4-5 cm. Valjda će biti bolje... Inače mi se čini da jaaako sporo rastu u tom mom boxu... nije mi jasno što bi mogao biti problem, kad sve po PSu radim koliko kužim. Za 13 dana samo 5 cm mi djeluje jako malo. Lampa je na cca 30-35cm, temp oko 30 s tim da još vent puše između lampe i biljke (stavim ruku iznad biljke i nije vruće nego skroz OK). Svaki dan sa špricom poprskam mali pot gdje je biljka da ovlažim zemlju. Ne znam, možda griješim u nečemu? Jedan Quick one krepao nakon onog iznošenja na sunce van od prije par dana... Prije 3 dana stavljen novi Quick one na klinanje i jučer presađen u pot nakon što je pustio klicu... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
1st indoor; komplet pirate box 80x80x160 HPS 250W; auto mix
Bottom