Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
1st indoor; komplet pirate box 80x80x160 HPS 250W; auto mix
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="tririjeke" data-source="post: 528009" data-attributes="member: 39656"><p>Pozdrav dobri ljudi!</p><p></p><p>Odmah na početku da napomenem da mi se čini da sam jučer svojim glupim iznošenjem malih biljoza na ono jako sunce doslovno spržio biljke. Od početka su u boxu a vidim jučer krasan dan pa neka se malo posunčaju na pravom suncu i s tim sam ih očito ubio. Nakon 5 sati prženja na suncu, dođem doma i imam šta viditi, obje polegle na zemlju! Zemlja suha kao barut. Nakon toga sam ih zalio, vezao da ne leže na zemlji i vratio u box. Mislim da ništa od toga na kraju neće biti i da moram staviti nove na klijanje... budala, što reći...</p><p></p><p>Autos 38mi dan, napreduje pomalo, puni cvijetove, ali pojavljuje mi se nekakvo žutilo na listovima, bit će da joj je bilo previše gnojiva možda... uglavnom ne primjećujem da se više širi.</p><p></p><p>Stigao mi je i naručeni "ph metar", koji mjeri nekakvu vrijednost PPM (ne ph) i pokazuje mi vrijednost vode oko 16.1 toga nečega PPMa, a to je nekakva vrijednost koja očito nema veze s pHom... tako da moram naručiti drugi (pH štelam s listićima za sada).</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tririjeke, post: 528009, member: 39656"] Pozdrav dobri ljudi! Odmah na početku da napomenem da mi se čini da sam jučer svojim glupim iznošenjem malih biljoza na ono jako sunce doslovno spržio biljke. Od početka su u boxu a vidim jučer krasan dan pa neka se malo posunčaju na pravom suncu i s tim sam ih očito ubio. Nakon 5 sati prženja na suncu, dođem doma i imam šta viditi, obje polegle na zemlju! Zemlja suha kao barut. Nakon toga sam ih zalio, vezao da ne leže na zemlji i vratio u box. Mislim da ništa od toga na kraju neće biti i da moram staviti nove na klijanje... budala, što reći... Autos 38mi dan, napreduje pomalo, puni cvijetove, ali pojavljuje mi se nekakvo žutilo na listovima, bit će da joj je bilo previše gnojiva možda... uglavnom ne primjećujem da se više širi. Stigao mi je i naručeni "ph metar", koji mjeri nekakvu vrijednost PPM (ne ph) i pokazuje mi vrijednost vode oko 16.1 toga nečega PPMa, a to je nekakva vrijednost koja očito nema veze s pHom... tako da moram naručiti drugi (pH štelam s listićima za sada). [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
1st indoor; komplet pirate box 80x80x160 HPS 250W; auto mix
Bottom