Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
1st grow ogranic LED Viparspectra p2000 auto A.Haze i foto White Critical
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="power101station" data-source="post: 734621" data-attributes="member: 17245"><p><strong><span style="color: rgb(0, 168, 133)">138 dan</span></strong> Amnesia Haze <strong><span style="color: rgb(251, 160, 38)">67 dan </span></strong>na 12/12 zgasena svijetla i pobrana iduci dan.</p><p>Ostavio sam ju u boxu da visi i susi se 9 dana, nakon toga je sljedilo trimanje i rezanje 2 dana.</p><p>_Jedva sam ju izvukao ispod scrog zice.</p><p>Zadovoljan sam kako je zavrsila,trebala je bit automat ali sva sreca da nije, od trenigna je samo piganje bilo ,i zato mi je jako drago kolko sam topova dobio od piganja, da sam je topirao mozda bi bilo duplo vise,neznam ali sljedci grow ide i topin i scrog pa da vidimo razliku.</p><p>Jako dobra sorta za pocetnike, buja ko luda kad pocne 12/12 cvjetanje, duplo mozda i vise je otisla prema gore.</p><p>Jedini bed koji sam imo tokom growa je kaj sam je skurio na kraju gnojivom .</p><p>Guanomix zemlja ne treba puno gnojiva , u vege nije nista dobivala, jedino u floweru su isli guano bloom, taste improver i k2 boost.</p><p></p><p>Ukupno je bilo <span style="color: rgb(0, 168, 133)"><strong>19 glavnih hedova</strong></span> duzine oko 60 70 cm. i dobio sam oko <span style="color: rgb(65, 168, 95)"><strong>110g</strong></span> ,mozda vise jer sam par puta prije skino koji vrhic da se porba kak radi , i mogu rec da je amnesia odlican strain za po danu, ne zakucava i nema jaki body efekt.</p><p>Okus je po nekom vocu , i miiris isto kad se pomirisi u teglama, a kad se zapali malo vuce na zemlju i klorofil, mada brijem da ce to otic nakon kjuringa.</p><p></p><p>Jedan veliki hed kada sam ga prepolovi ispod litica sam vidio ko paucinu jel to gnilo ? naravno skinuo sam to i bacio, kopaucina gusta izgleda onako bijelo, nebi trebalo bit gnilo jer se susila u dosta dobriim uvjetima gjde je vlaga dosta niska. Ili je to normalno jel veliki hedovi imaju puno mase i iznutra se to zna desiti?</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>[ATTACH=full]404111[/ATTACH][ATTACH=full]404112[/ATTACH][ATTACH=full]404113[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]404114[/ATTACH][ATTACH=full]404115[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]404117[/ATTACH][ATTACH=full]404118[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]404119[/ATTACH][ATTACH=full]404120[/ATTACH]</p><p></p><p></p><p><strong><span style="color: rgb(65, 168, 95)">121 dan </span></strong> White Critical <strong><span style="color: rgb(251, 160, 38)"> 67 dan</span></strong> na 12/12</p><p></p><p>A kaj da velim za njega, usipio je i on na kraju docekat starost, bilo je problema na pocetku al sam pustio neka raste, topirao sam i fimao par puta, veza na sve strane, nije bas puno svijetla imao od Amnesie i njezinog bujanja, pa je i tako manje glavnih hedova bilo.</p><p>Grane sa strane se nisu dobro razvile i to su uglanom bile glavne grane , koje bi bile najdeblje da je biljka imala vise svijetla i mijesta.</p><p>Na kraju je bilo 4 glavna heda i 10 manjih., uglavno hedovi su nekako prazni nisu popunjeni scijetom puno nekih malih listica, to je mislim foxtailnig, ali zato ima puno vise trihoma nego Amnesia.</p><p>Nisam je probao jos ima neki miris malo na naftu benzin.</p><p>Ukupno ima oko <strong><span style="color: rgb(0, 168, 133)">65g </span></strong>suhog plus trim.</p><p></p><p>Sve u svemu suma sumarum ja zadovaljan, prvi grow a nije lose ispalo, bar za moje potrebe koje nisu velike, i meni ce ova kolicina trajat jedno 6 mjeseci garant.</p><p></p><p></p><p></p><p>[ATTACH=full]404189[/ATTACH][ATTACH=full]404190[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]404191[/ATTACH][ATTACH=full]404193[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]404198[/ATTACH][ATTACH=full]404199[/ATTACH][ATTACH=full]404200[/ATTACH]</p><p></p><p>Gore Amnesia dole Critical</p><p>[ATTACH=full]404201[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="power101station, post: 734621, member: 17245"] [B][COLOR=rgb(0, 168, 133)]138 dan[/COLOR][/B] Amnesia Haze [B][COLOR=rgb(251, 160, 38)]67 dan [/COLOR][/B]na 12/12 zgasena svijetla i pobrana iduci dan. Ostavio sam ju u boxu da visi i susi se 9 dana, nakon toga je sljedilo trimanje i rezanje 2 dana. _Jedva sam ju izvukao ispod scrog zice. Zadovoljan sam kako je zavrsila,trebala je bit automat ali sva sreca da nije, od trenigna je samo piganje bilo ,i zato mi je jako drago kolko sam topova dobio od piganja, da sam je topirao mozda bi bilo duplo vise,neznam ali sljedci grow ide i topin i scrog pa da vidimo razliku. Jako dobra sorta za pocetnike, buja ko luda kad pocne 12/12 cvjetanje, duplo mozda i vise je otisla prema gore. Jedini bed koji sam imo tokom growa je kaj sam je skurio na kraju gnojivom . Guanomix zemlja ne treba puno gnojiva , u vege nije nista dobivala, jedino u floweru su isli guano bloom, taste improver i k2 boost. Ukupno je bilo [COLOR=rgb(0, 168, 133)][B]19 glavnih hedova[/B][/COLOR] duzine oko 60 70 cm. i dobio sam oko [COLOR=rgb(65, 168, 95)][B]110g[/B][/COLOR][B][COLOR=rgb(247, 218, 100)] [/COLOR][/B],mozda vise jer sam par puta prije skino koji vrhic da se porba kak radi , i mogu rec da je amnesia odlican strain za po danu, ne zakucava i nema jaki body efekt. Okus je po nekom vocu , i miiris isto kad se pomirisi u teglama, a kad se zapali malo vuce na zemlju i klorofil, mada brijem da ce to otic nakon kjuringa. Jedan veliki hed kada sam ga prepolovi ispod litica sam vidio ko paucinu jel to gnilo ? naravno skinuo sam to i bacio, kopaucina gusta izgleda onako bijelo, nebi trebalo bit gnilo jer se susila u dosta dobriim uvjetima gjde je vlaga dosta niska. Ili je to normalno jel veliki hedovi imaju puno mase i iznutra se to zna desiti? [ATTACH type="full" width="396px"]404111[/ATTACH][ATTACH type="full" width="223px"]404112[/ATTACH][ATTACH type="full" width="395px"]404113[/ATTACH] [ATTACH type="full" width="395px"]404114[/ATTACH][ATTACH type="full" width="396px"]404115[/ATTACH] [ATTACH type="full" width="526px"]404117[/ATTACH][ATTACH type="full" width="524px"]404118[/ATTACH] [ATTACH type="full" width="526px"]404119[/ATTACH][ATTACH type="full" width="527px"]404120[/ATTACH] [B][COLOR=rgb(65, 168, 95)]121 dan [/COLOR][/B] White Critical [B][COLOR=rgb(251, 160, 38)] 67 dan[/COLOR][/B] na 12/12 A kaj da velim za njega, usipio je i on na kraju docekat starost, bilo je problema na pocetku al sam pustio neka raste, topirao sam i fimao par puta, veza na sve strane, nije bas puno svijetla imao od Amnesie i njezinog bujanja, pa je i tako manje glavnih hedova bilo. Grane sa strane se nisu dobro razvile i to su uglanom bile glavne grane , koje bi bile najdeblje da je biljka imala vise svijetla i mijesta. Na kraju je bilo 4 glavna heda i 10 manjih., uglavno hedovi su nekako prazni nisu popunjeni scijetom puno nekih malih listica, to je mislim foxtailnig, ali zato ima puno vise trihoma nego Amnesia. Nisam je probao jos ima neki miris malo na naftu benzin. Ukupno ima oko [B][COLOR=rgb(0, 168, 133)]65g [/COLOR][/B]suhog plus trim. Sve u svemu suma sumarum ja zadovaljan, prvi grow a nije lose ispalo, bar za moje potrebe koje nisu velike, i meni ce ova kolicina trajat jedno 6 mjeseci garant. [ATTACH type="full" width="643px"]404189[/ATTACH][ATTACH type="full" width="361px"]404190[/ATTACH] [ATTACH type="full" width="499px"]404191[/ATTACH][ATTACH type="full" width="499px"]404193[/ATTACH] [ATTACH type="full" width="498px"]404198[/ATTACH][ATTACH type="full" width="282px"]404199[/ATTACH][ATTACH type="full" width="283px"]404200[/ATTACH] Gore Amnesia dole Critical [ATTACH type="full" width="1082px"]404201[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
1st grow ogranic LED Viparspectra p2000 auto A.Haze i foto White Critical
Bottom