Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
1st grow ogranic LED Viparspectra p2000 auto A.Haze i foto White Critical
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="power101station" data-source="post: 727040" data-attributes="member: 17245"><p><span style="color: rgb(65, 168, 95)"><strong>76 dan</strong></span> Auto Amnesia Haze/ <span style="color: rgb(251, 160, 38)"><strong>5 dan</strong></span> na 12/12</p><p></p><p></p><p>Moram napraviti lagani update, svijetlo je prebaceno na 12/12 posto je Amnesia samo stagnirala ni gore ni dolje ,ni cvijeta ni lista.</p><p>Zaljevam ih sa oko 5L vode svaki 3 4 dan i jedanput tjedno ide prihrana sa Bloomom , taste improvera nemam vise.</p><p>Temperatu su uglavnom oko 30C kad je light on na vrhu biljke a dole oko 25C , po mraku je temp oko 20C imaju idealne uvjete.</p><p>M;ozda im fali zraka je upuh zraka nemam osim kaj ormar ima iza malo lufta i vrata ne zatvorim do kraja.</p><p>Miris je slab, onako po biljkama nema nekog jako intenzivnog smela.</p><p>Malo sam ju osiso ispod jel mogu jos ove grancice kaj nemaju dotok svijetla?</p><p>Kad gledam druge dnevnike od auto amnesia oni su vec oko 50tog dana bile u punom cvatu , a o 70tom da i ne govorim.</p><p>Jedino ako moja nije fakat peridona, al jel bi onda pustala lagano pistile na 18/6 rezimu?</p><p>[ATTACH=full]392488[/ATTACH][ATTACH=full]392489[/ATTACH][ATTACH=full]392490[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]392491[/ATTACH][ATTACH=full]392492[/ATTACH][ATTACH=full]392493[/ATTACH]</p><p></p><p><strong><span style="color: rgb(65, 168, 95)">59 dan</span></strong> White Critical <span style="color: rgb(251, 160, 38)"><strong>5 dan </strong></span>na 12/12</p><p></p><p>Jos nije pokazala spol, al nadam se da je dobro posto je u mladosti bila jako bolesna i jadna.Al mislim da je prebolila sve i pocela posteno rast.</p><p>Ima malo manje sviejtla od Amensie al jako dobro napreduje.</p><p>Neke glavne grane sam malo spigo prema van tako da napunim sredinu sa manjim da se one strechaju u visinu.I nju sam dole malo pocistio od suhog lisca i grana.</p><p>Nisam ju hranio , al ide ovaj vikedn samo bloom 10ML/ na 5L vode. Namjeravam kupiti neku prihranu i ako ima neko savijet kaj bi bilo dobro u ovoj fazi osim tog Guano blooma koji imam ? Mozda K2boost ,melasu, orgatex?</p><p></p><p>Nadam se da ce sljedeci update bit sa debelim cvijetovima i puno vrhova punih pistila-</p><p></p><p>[ATTACH=full]392494[/ATTACH][ATTACH=full]392495[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]392496[/ATTACH][ATTACH=full]392497[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="power101station, post: 727040, member: 17245"] [COLOR=rgb(65, 168, 95)][B]76 dan[/B][/COLOR] Auto Amnesia Haze/ [COLOR=rgb(251, 160, 38)][B]5 dan[/B][/COLOR] na 12/12 Moram napraviti lagani update, svijetlo je prebaceno na 12/12 posto je Amnesia samo stagnirala ni gore ni dolje ,ni cvijeta ni lista. Zaljevam ih sa oko 5L vode svaki 3 4 dan i jedanput tjedno ide prihrana sa Bloomom , taste improvera nemam vise. Temperatu su uglavnom oko 30C kad je light on na vrhu biljke a dole oko 25C , po mraku je temp oko 20C imaju idealne uvjete. M;ozda im fali zraka je upuh zraka nemam osim kaj ormar ima iza malo lufta i vrata ne zatvorim do kraja. Miris je slab, onako po biljkama nema nekog jako intenzivnog smela. Malo sam ju osiso ispod jel mogu jos ove grancice kaj nemaju dotok svijetla? Kad gledam druge dnevnike od auto amnesia oni su vec oko 50tog dana bile u punom cvatu , a o 70tom da i ne govorim. Jedino ako moja nije fakat peridona, al jel bi onda pustala lagano pistile na 18/6 rezimu? [ATTACH type="full" width="351px"]392488[/ATTACH][ATTACH type="full" width="351px"]392489[/ATTACH][ATTACH type="full" width="351px"]392490[/ATTACH] [ATTACH type="full" width="350px"]392491[/ATTACH][ATTACH type="full" width="350px"]392492[/ATTACH][ATTACH type="full" width="350px"]392493[/ATTACH] [B][COLOR=rgb(65, 168, 95)]59 dan[/COLOR][/B] White Critical [COLOR=rgb(251, 160, 38)][B]5 dan [/B][/COLOR]na 12/12 Jos nije pokazala spol, al nadam se da je dobro posto je u mladosti bila jako bolesna i jadna.Al mislim da je prebolila sve i pocela posteno rast. Ima malo manje sviejtla od Amensie al jako dobro napreduje. Neke glavne grane sam malo spigo prema van tako da napunim sredinu sa manjim da se one strechaju u visinu.I nju sam dole malo pocistio od suhog lisca i grana. Nisam ju hranio , al ide ovaj vikedn samo bloom 10ML/ na 5L vode. Namjeravam kupiti neku prihranu i ako ima neko savijet kaj bi bilo dobro u ovoj fazi osim tog Guano blooma koji imam ? Mozda K2boost ,melasu, orgatex? Nadam se da ce sljedeci update bit sa debelim cvijetovima i puno vrhova punih pistila- [ATTACH type="full" width="420px"]392494[/ATTACH][ATTACH type="full" width="420px"]392495[/ATTACH] [ATTACH type="full" width="421px"]392496[/ATTACH][ATTACH type="full" width="420px"]392497[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
1st grow ogranic LED Viparspectra p2000 auto A.Haze i foto White Critical
Bottom