Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
1st grow mars hydro toping auto lemon haze, critical mass, northern light
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="HARD SOLUTION" data-source="post: 726302" data-attributes="member: 75895"><p>49 dan</p><p>jedna je biljka krenula sa cvijetom, ostale tri lagano krecu nadam se, razduzilo se. </p><p>Larve musica su jos tu mafa do sad sam samo vidio tri musice, prskanjem sa solabiolom je napravilo pravu stetu sve je lisce pogorilo, pa sam radio defolijaciju, ali tek nakon 10 dana su se pocele oporavljati, sto je vjeroovatno usporilo pocetak cvjetanja, za sad koristiim samo neem prskanjem po zemlji ali ne puno, takodje sam ih morao dobro zaliti sa cistov vodom, jer sam prskao i po zemlji pa sam se bojao da ih nece skroz dotuci, uglavnom ove musice su pravii problem, jer sad ne smijem zalijevati kad krece cvijet, smisljam neko rjesenje za sledeci grow ovo se ne smije ponoviti, takodje zbog stresa sam morao smanjjiti svjetlo pa je i temp. pala na 23,ali sad je opet 26,sto sam primjetio da je velika razlika u razvoju. [ATTACH=full]391476[/ATTACH][ATTACH=full]391484[/ATTACH]30000 luxa, panel je na 35cm i na 75%[ATTACH=full]391485[/ATTACH]co2 je na 976ppm[ATTACH=full]391486[/ATTACH][ATTACH=full]391487[/ATTACH]stablo je debljine 2cm,a dve vece biljke su visoke 20 i 18 cm. [ATTACH=full]391488[/ATTACH]ovako je lisce izgledalo posle solabiola.</p><p>[ATTACH=full]391489[/ATTACH][ATTACH=full]391490[/ATTACH][ATTACH=full]391491[/ATTACH][ATTACH=full]391492[/ATTACH][ATTACH=full]391498[/ATTACH]jos koju rodnu granu savio, nekoliko listova skinuo i sad niista vise ne diram, sad samo 10 dana zalijevanje odozdo.</p><p>vec sam se preznoio, ni slutio nisam da je ovo ovoliki posao, i kazu skupo u amsterdamu 20 eura, okilavi nosajuci saksije, iddemo dalje, [ATTACH=full]391499[/ATTACH]ona mala krzljava, krenula u cvijet, moze se reci u 45 danu, [ATTACH=full]391500[/ATTACH]po koja dlacica[ATTACH=full]391503[/ATTACH]listovi ko bosiljak, najzalije mi je glupan pomjesao strajnove i sad neznam koji je, al samo da uspije ovaj prvi grow sve ce biti dobro, mnogo sam stvari naucio, a i dobro su ikako zive koliko sam puta radio defoliijaciju, i goni m citavo vreme ful dozom svako zalijevanje po tablici, al solabiol ih je bas sredio, srecom oporavljaju se jebem ti musice,.</p><p>Pozdrav za ekipu, i do sledeceg javljanja.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="HARD SOLUTION, post: 726302, member: 75895"] 49 dan jedna je biljka krenula sa cvijetom, ostale tri lagano krecu nadam se, razduzilo se. Larve musica su jos tu mafa do sad sam samo vidio tri musice, prskanjem sa solabiolom je napravilo pravu stetu sve je lisce pogorilo, pa sam radio defolijaciju, ali tek nakon 10 dana su se pocele oporavljati, sto je vjeroovatno usporilo pocetak cvjetanja, za sad koristiim samo neem prskanjem po zemlji ali ne puno, takodje sam ih morao dobro zaliti sa cistov vodom, jer sam prskao i po zemlji pa sam se bojao da ih nece skroz dotuci, uglavnom ove musice su pravii problem, jer sad ne smijem zalijevati kad krece cvijet, smisljam neko rjesenje za sledeci grow ovo se ne smije ponoviti, takodje zbog stresa sam morao smanjjiti svjetlo pa je i temp. pala na 23,ali sad je opet 26,sto sam primjetio da je velika razlika u razvoju. [ATTACH type="full"]391476[/ATTACH][ATTACH type="full"]391484[/ATTACH]30000 luxa, panel je na 35cm i na 75%[ATTACH type="full"]391485[/ATTACH]co2 je na 976ppm[ATTACH type="full"]391486[/ATTACH][ATTACH type="full"]391487[/ATTACH]stablo je debljine 2cm,a dve vece biljke su visoke 20 i 18 cm. [ATTACH type="full"]391488[/ATTACH]ovako je lisce izgledalo posle solabiola. [ATTACH type="full"]391489[/ATTACH][ATTACH type="full"]391490[/ATTACH][ATTACH type="full"]391491[/ATTACH][ATTACH type="full"]391492[/ATTACH][ATTACH type="full"]391498[/ATTACH]jos koju rodnu granu savio, nekoliko listova skinuo i sad niista vise ne diram, sad samo 10 dana zalijevanje odozdo. vec sam se preznoio, ni slutio nisam da je ovo ovoliki posao, i kazu skupo u amsterdamu 20 eura, okilavi nosajuci saksije, iddemo dalje, [ATTACH type="full"]391499[/ATTACH]ona mala krzljava, krenula u cvijet, moze se reci u 45 danu, [ATTACH type="full"]391500[/ATTACH]po koja dlacica[ATTACH type="full"]391503[/ATTACH]listovi ko bosiljak, najzalije mi je glupan pomjesao strajnove i sad neznam koji je, al samo da uspije ovaj prvi grow sve ce biti dobro, mnogo sam stvari naucio, a i dobro su ikako zive koliko sam puta radio defoliijaciju, i goni m citavo vreme ful dozom svako zalijevanje po tablici, al solabiol ih je bas sredio, srecom oporavljaju se jebem ti musice,. Pozdrav za ekipu, i do sledeceg javljanja. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
1st grow mars hydro toping auto lemon haze, critical mass, northern light
Bottom