Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
1st grow mars hydro toping auto lemon haze, critical mass, northern light
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="HARD SOLUTION" data-source="post: 725888" data-attributes="member: 75895"><p>[USER=39581]@grona[/USER]</p><p>pa ako poznajes zakone fizike, onda treba da znas da se zvuk utisa tako sto se upija, a u studiju, i nema jeke upravi zato sto se zvuk upija, zato i jesu piramide zbog povecanja povrsine upijanja.</p><p>Nije to neko utisanje, ali meni znaci, spuzva je za silencer, a ako vent hoces da utisas onda nista bez kutije od recimo stirodura, i onda nagruvati vune, ja trenutno nisam mogao doci do stirodura pa nisam mogao ni napraviti, a i smanjo sam ventove na regleru za duplo, a i nemam potrebe vise utisavati, kad se cuju vise sad unutrasnji ventilatori, spuzvu cu komplet staviti iza boksa i ormara, imam 4m2 spuzve, jer sam izbio stranice nazad, falilo mi 2cm,mada su i one tanke pa ne znace puno.</p><p>[USER=69602]@BabaBuds[/USER]</p><p>nije bas tako, evo dva dana gazda stana busi, rupe po stanu za cjevi od grijanja, a nekonta nista.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="HARD SOLUTION, post: 725888, member: 75895"] [USER=39581]@grona[/USER] pa ako poznajes zakone fizike, onda treba da znas da se zvuk utisa tako sto se upija, a u studiju, i nema jeke upravi zato sto se zvuk upija, zato i jesu piramide zbog povecanja povrsine upijanja. Nije to neko utisanje, ali meni znaci, spuzva je za silencer, a ako vent hoces da utisas onda nista bez kutije od recimo stirodura, i onda nagruvati vune, ja trenutno nisam mogao doci do stirodura pa nisam mogao ni napraviti, a i smanjo sam ventove na regleru za duplo, a i nemam potrebe vise utisavati, kad se cuju vise sad unutrasnji ventilatori, spuzvu cu komplet staviti iza boksa i ormara, imam 4m2 spuzve, jer sam izbio stranice nazad, falilo mi 2cm,mada su i one tanke pa ne znace puno. [USER=69602]@BabaBuds[/USER] nije bas tako, evo dva dana gazda stana busi, rupe po stanu za cjevi od grijanja, a nekonta nista. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
1st grow mars hydro toping auto lemon haze, critical mass, northern light
Bottom