Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
1st grow mars hydro toping auto lemon haze, critical mass, northern light
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="HARD SOLUTION" data-source="post: 720604" data-attributes="member: 75895"><p>Kako necu biti pun energije 15 godina sam cekao, bilo je par outdoora i nekih pokusaja boxa kao mladji, ovo je za mene ostvarenje jednog od zivotnih ciljeva.</p><p>Danas sam radio na ventilaciji unutra, izbacio sam ono govno od klip fana marke monkey, ruci ko traktor nebi nikom preporucio, a ubacio sam 4 komada pc fanova od 14 cm, artik silent, i uradio lst na fanovima evo i par slika jos cekam potenciometar pa da malo smanjim, sutra pravim silent box, spremio sam 4 kvadrata akustik damfera zafaliti nece.</p><p>Danas sam probaovao stavljati ovlazivac ali mi se krenula hvatati budj na jednoj saksiji, jel zna neko moze li biti opasna za pluca te cestice budji, jer fan raznosi to, evo derem rakiju preventivno[ATTACH=full]384622[/ATTACH][ATTACH=full]384623[/ATTACH][ATTACH=full]384624[/ATTACH]GoLee, najvise sam se zeznuo sto nisam odmah kupio ultra sinent vent jes da je 160 eura, ali i ovako sam dao preko 200 za sve, ali dobro sledeci grow uzimam a ni ovi se nece baciti, hvala prijatelju na lijepim rijecima, i ja se nadam da ce biti nesto, uvijek me mucilo sto neznam kakve otrove pusim, doce i tome kraj.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="HARD SOLUTION, post: 720604, member: 75895"] Kako necu biti pun energije 15 godina sam cekao, bilo je par outdoora i nekih pokusaja boxa kao mladji, ovo je za mene ostvarenje jednog od zivotnih ciljeva. Danas sam radio na ventilaciji unutra, izbacio sam ono govno od klip fana marke monkey, ruci ko traktor nebi nikom preporucio, a ubacio sam 4 komada pc fanova od 14 cm, artik silent, i uradio lst na fanovima evo i par slika jos cekam potenciometar pa da malo smanjim, sutra pravim silent box, spremio sam 4 kvadrata akustik damfera zafaliti nece. Danas sam probaovao stavljati ovlazivac ali mi se krenula hvatati budj na jednoj saksiji, jel zna neko moze li biti opasna za pluca te cestice budji, jer fan raznosi to, evo derem rakiju preventivno[ATTACH type="full" alt="IMG_20210130_185420.jpg"]384622[/ATTACH][ATTACH type="full" alt="IMG_20210130_185224.jpg"]384623[/ATTACH][ATTACH type="full" alt="IMG_20210130_183626.jpg"]384624[/ATTACH]GoLee, najvise sam se zeznuo sto nisam odmah kupio ultra sinent vent jes da je 160 eura, ali i ovako sam dao preko 200 za sve, ali dobro sledeci grow uzimam a ni ovi se nece baciti, hvala prijatelju na lijepim rijecima, i ja se nadam da ce biti nesto, uvijek me mucilo sto neznam kakve otrove pusim, doce i tome kraj. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
1st grow mars hydro toping auto lemon haze, critical mass, northern light
Bottom