Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
1st grow mars hydro toping auto lemon haze, critical mass, northern light
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="HARD SOLUTION" data-source="post: 720524" data-attributes="member: 75895"><p>UPDATE</p><p>2 dan od nicanja[ATTACH=full]384470[/ATTACH][ATTACH=full]384471[/ATTACH][ATTACH=full]384472[/ATTACH][ATTACH=full]384473[/ATTACH][ATTACH=full]384474[/ATTACH]jedna je malo zaostala nije se otvorila kako treba bas nisam puno dirao, krenula je lagano, pa cemo vidjeti.</p><p>Voda za zalijevanje je 6.45 PH i 140ppm</p><p>Blagi rastvor gnojiva 4:1 je 180ppm i 6.7 PH</p><p>temperatura je 23 dan 21 noc</p><p>vlaznost 60% sutra ide ovlazivac nasao sam nov u kuci davnonjos narucio,ovaj klip fan od monkeya je smece pravo, bruji i osciluje, ne preporucujem.</p><p>Stigao je i akusticni damfer pa cu slikati kad napravim silent box, ostavicu stare fanove, od 100 m3/h, nisu vrucine, a i prima klima 160/280 mi je bas prebucna kad sam probao da je umotam onako probno, huk se ne cuje, ali samo kuciste, mozda jedino vunom od 12 centi zadiktovati u nekoj kutiji, on je po meni vise za neke opasne vrucine, na hps-u.</p><p>Nabavio sam digitalni termostat, neznam jeli pametno staviti turbinu ma njega i da je pali na recimo 24 stepena.</p><p>Takodje sam nasao air pump od 18l/min pa sam pola sata gurnuo u vodu za zalijevanje, valjda je malo obogati kiseonikom.</p><p>I da napomenem za svjetlo, prvi dan i po, mars hydro mora ici na 30 % 55 centi, sve sam probavao, ili bjeze od lampe ili se krenu izduzivati, sad sam povecao na 50 % i 50 cm od vrha biljkica, djeluje dobro.</p><p>Dva desna pota su mix canna i bio biz, lijevi su cisto kanna profwsional plus, najzalije mije sto sam zamjesao sjemnke u klijanju, pa moguce da su desno limun hejzovi, djeluju mi isto, mada je kanna puno prozracnija, i bolje prolazi voda za 50 %, bio biz duze drzi vodu. </p><p>To su neka moja zapazanja. </p><p>Pozdrav za ekipu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="HARD SOLUTION, post: 720524, member: 75895"] UPDATE 2 dan od nicanja[ATTACH type="full" alt="IMG_20210130_002741.jpg"]384470[/ATTACH][ATTACH type="full" alt="IMG_20210130_002710.jpg"]384471[/ATTACH][ATTACH type="full" alt="IMG_20210130_002717.jpg"]384472[/ATTACH][ATTACH type="full" alt="IMG_20210130_002722.jpg"]384473[/ATTACH][ATTACH type="full" alt="IMG_20210130_002728.jpg"]384474[/ATTACH]jedna je malo zaostala nije se otvorila kako treba bas nisam puno dirao, krenula je lagano, pa cemo vidjeti. Voda za zalijevanje je 6.45 PH i 140ppm Blagi rastvor gnojiva 4:1 je 180ppm i 6.7 PH temperatura je 23 dan 21 noc vlaznost 60% sutra ide ovlazivac nasao sam nov u kuci davnonjos narucio,ovaj klip fan od monkeya je smece pravo, bruji i osciluje, ne preporucujem. Stigao je i akusticni damfer pa cu slikati kad napravim silent box, ostavicu stare fanove, od 100 m3/h, nisu vrucine, a i prima klima 160/280 mi je bas prebucna kad sam probao da je umotam onako probno, huk se ne cuje, ali samo kuciste, mozda jedino vunom od 12 centi zadiktovati u nekoj kutiji, on je po meni vise za neke opasne vrucine, na hps-u. Nabavio sam digitalni termostat, neznam jeli pametno staviti turbinu ma njega i da je pali na recimo 24 stepena. Takodje sam nasao air pump od 18l/min pa sam pola sata gurnuo u vodu za zalijevanje, valjda je malo obogati kiseonikom. I da napomenem za svjetlo, prvi dan i po, mars hydro mora ici na 30 % 55 centi, sve sam probavao, ili bjeze od lampe ili se krenu izduzivati, sad sam povecao na 50 % i 50 cm od vrha biljkica, djeluje dobro. Dva desna pota su mix canna i bio biz, lijevi su cisto kanna profwsional plus, najzalije mije sto sam zamjesao sjemnke u klijanju, pa moguce da su desno limun hejzovi, djeluju mi isto, mada je kanna puno prozracnija, i bolje prolazi voda za 50 %, bio biz duze drzi vodu. To su neka moja zapazanja. Pozdrav za ekipu. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
1st grow mars hydro toping auto lemon haze, critical mass, northern light
Bottom