Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
1st grow mars hydro toping auto lemon haze, critical mass, northern light
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="HARD SOLUTION" data-source="post: 720156" data-attributes="member: 75895"><p>update </p><p>3 dan od klijanja[ATTACH=full]384133[/ATTACH][ATTACH=full]384134[/ATTACH][ATTACH=full]384135[/ATTACH][ATTACH=full]384136[/ATTACH]stigao je i ph metar moracu vidjeti sa nekim iskusnijim koji ph vode da nastimam, ppm je 180,</p><p>temperatura 23 </p><p>vlaznost 70 %</p><p>jedna slika magacina[ATTACH=full]384137[/ATTACH]takodje sam danas probao utisati ventilaciju ali bez nekakvog uspjeha, spojio sam dva venta u seriji, jedan sam planirao spojiti na termostat a drugi smanjim na regleru, ali vibrira strasno ibdalje se cuje, primu sam takodje probao ali to mi je bas prejako iako na prvom stepenu je 160 m3/h neznam sta da radim ako neko zna za nekakav bas silent vent sa potenciometrom, zeznuo sam se sto nisam primu uzeo sa potenciometrom i temperaturnom sondom, ova kod mene ne smije na regler vjerovatno drugaciji tip motora ili sta vec.[ATTACH=full]384140[/ATTACH][ATTACH=full]384141[/ATTACH][ATTACH=full]384142[/ATTACH][ATTACH=full]384143[/ATTACH][ATTACH=full]384144[/ATTACH]samo nisam zadovoljan malo jest tise ali sad mora raditi na vise obrtaja da moze vuci, nisam vise pametan, i filter sam morao staviti udavi miris humusa.</p><p>Za sad toliko, ako neko moze da predlozi dobrog mentora bio bi mu zahvalan. </p><p>Lijep pozdrav.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="HARD SOLUTION, post: 720156, member: 75895"] update 3 dan od klijanja[ATTACH type="full"]384133[/ATTACH][ATTACH type="full"]384134[/ATTACH][ATTACH type="full"]384135[/ATTACH][ATTACH type="full"]384136[/ATTACH]stigao je i ph metar moracu vidjeti sa nekim iskusnijim koji ph vode da nastimam, ppm je 180, temperatura 23 vlaznost 70 % jedna slika magacina[ATTACH type="full"]384137[/ATTACH]takodje sam danas probao utisati ventilaciju ali bez nekakvog uspjeha, spojio sam dva venta u seriji, jedan sam planirao spojiti na termostat a drugi smanjim na regleru, ali vibrira strasno ibdalje se cuje, primu sam takodje probao ali to mi je bas prejako iako na prvom stepenu je 160 m3/h neznam sta da radim ako neko zna za nekakav bas silent vent sa potenciometrom, zeznuo sam se sto nisam primu uzeo sa potenciometrom i temperaturnom sondom, ova kod mene ne smije na regler vjerovatno drugaciji tip motora ili sta vec.[ATTACH type="full"]384140[/ATTACH][ATTACH type="full"]384141[/ATTACH][ATTACH type="full"]384142[/ATTACH][ATTACH type="full"]384143[/ATTACH][ATTACH type="full"]384144[/ATTACH]samo nisam zadovoljan malo jest tise ali sad mora raditi na vise obrtaja da moze vuci, nisam vise pametan, i filter sam morao staviti udavi miris humusa. Za sad toliko, ako neko moze da predlozi dobrog mentora bio bi mu zahvalan. Lijep pozdrav. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
1st grow mars hydro toping auto lemon haze, critical mass, northern light
Bottom