Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
1st grow // domacica // CFL by Duck
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Duck" data-source="post: 459276" data-attributes="member: 51251"><p>Update 47. dan/7. dan cvetanja (5. dan od nicanja druge semenke)</p><p>Temperatura je ovih dana bila malo nestabilna. Znala je da ode do 30, ali i da padne do 20, verovatno zbog vremena, ali sam na vreme resavao sve to. Jos uvek ne merim vlaznost vazduha i ph vrednost vode.</p><p>46. noci sam ih zalio sa 2l vode+ 20ml slavola (voda sa cesme, odstojala 30ak minuta ispod sijalice zbog temperature i hlora).</p><p>Ostale tri semenke nisu ni proklijale, tako da cu nastaviti grow ovako.</p><p>Kako vam se izgledaju biljke? Jel mislite da je sve okej?</p><p>[ATTACH=full]86193[/ATTACH] [ATTACH=full]86197[/ATTACH] </p><p>[ATTACH=full]86201[/ATTACH] [ATTACH=full]86202[/ATTACH] [ATTACH=full]86203[/ATTACH]</p><p></p><p>Dva lista na jednom vrhu su pocela da se uvijaju i zute, verovatno su bile u kontaktu sa zemljom dok sam zalivao.</p><p>[ATTACH=full]86198[/ATTACH]</p><p>Ovaj jedan koji je pri dnu biljke je pozuteo, kao sto mozete da vidite. Da ga secnem ili da ne diram nista?[ATTACH=full]86200[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Duck, post: 459276, member: 51251"] Update 47. dan/7. dan cvetanja (5. dan od nicanja druge semenke) Temperatura je ovih dana bila malo nestabilna. Znala je da ode do 30, ali i da padne do 20, verovatno zbog vremena, ali sam na vreme resavao sve to. Jos uvek ne merim vlaznost vazduha i ph vrednost vode. 46. noci sam ih zalio sa 2l vode+ 20ml slavola (voda sa cesme, odstojala 30ak minuta ispod sijalice zbog temperature i hlora). Ostale tri semenke nisu ni proklijale, tako da cu nastaviti grow ovako. Kako vam se izgledaju biljke? Jel mislite da je sve okej? [ATTACH=full]86193[/ATTACH] [ATTACH=full]86197[/ATTACH] [ATTACH=full]86201[/ATTACH] [ATTACH=full]86202[/ATTACH] [ATTACH=full]86203[/ATTACH] Dva lista na jednom vrhu su pocela da se uvijaju i zute, verovatno su bile u kontaktu sa zemljom dok sam zalivao. [ATTACH=full]86198[/ATTACH] Ovaj jedan koji je pri dnu biljke je pozuteo, kao sto mozete da vidite. Da ga secnem ili da ne diram nista?[ATTACH=full]86200[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
1st grow // domacica // CFL by Duck
Bottom