Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
1st grow // domacica // CFL by Duck
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Duck" data-source="post: 447202" data-attributes="member: 51251"><p>Treba mi pomoc oko regulisanja temperature. Uzeo sam danas grejac za akvarijum od 100w, u pet shopu su rekli da ga jedna zena koristi za terarijum(tj. na suvo) vec neko vreme i uopste nema problema. Medjutim, ja sam ga stavio u boks, i nakon 10 minuta je prestao sa radom. Iskljucilo se svetlo i poceo je da se hladi, pa sam pomislio da je dostigo odredjenu temperaturu i zbog toga se ugasio. Ostavio sam ga neko vreme da se ohladi, da bi probao opet, medjutim posle nekih pola sata hladjenja uopste nije hteo da se ukljuci. Vratio sam ga lepo u pet shop i uzeo pare nazad. [ATTACH=full]76684[/ATTACH]</p><p>Grejac za akvarijum je skroz levo. Nisam lepo uslikao, al mislim da cete moci da vidite o kom grejacu je rec.</p><p>Da li imate neke preporuke sto se tice grejaca za moj mali boks? Recite ako imate neko DIY resenje, ili kako god, samo da maknem onu serpu i sijalicu. Curi svetlost ispod zbog kabla, pa se zbog toga ne bi dugo zadrzavao na tom resenju.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Duck, post: 447202, member: 51251"] Treba mi pomoc oko regulisanja temperature. Uzeo sam danas grejac za akvarijum od 100w, u pet shopu su rekli da ga jedna zena koristi za terarijum(tj. na suvo) vec neko vreme i uopste nema problema. Medjutim, ja sam ga stavio u boks, i nakon 10 minuta je prestao sa radom. Iskljucilo se svetlo i poceo je da se hladi, pa sam pomislio da je dostigo odredjenu temperaturu i zbog toga se ugasio. Ostavio sam ga neko vreme da se ohladi, da bi probao opet, medjutim posle nekih pola sata hladjenja uopste nije hteo da se ukljuci. Vratio sam ga lepo u pet shop i uzeo pare nazad. [ATTACH=full]76684[/ATTACH] Grejac za akvarijum je skroz levo. Nisam lepo uslikao, al mislim da cete moci da vidite o kom grejacu je rec. Da li imate neke preporuke sto se tice grejaca za moj mali boks? Recite ako imate neko DIY resenje, ili kako god, samo da maknem onu serpu i sijalicu. Curi svetlost ispod zbog kabla, pa se zbog toga ne bi dugo zadrzavao na tom resenju. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
1st grow // domacica // CFL by Duck
Bottom