Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
1st Grow - 4X Amnesia, Golosa & White Widow- LED720W bi kizomizo
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Kizomizo" data-source="post: 796434" data-attributes="member: 89858"><p>Evo odlučio sam malo sad dok je u cvjetanju update raditi svakih cca 10 dana jer za sada sve dobro ide, biljoze su 18-ti dan u cvjetanju. Temperatura dnevna 27-28, noćna 22-23 dok je vlaga 38-45%. Još uvijek su na vege hrani i sa bakterijama sam oficijalno završio danas(po preporuci Voodoo-a). </p><p></p><p>26.9 DAN 63- 11 dan cvjetanja<span style="color: rgb(250, 197, 28)">( SREDNJA )</span></p><p>1.10 DAN 68- 16 dan cvjetanja - držim ih još uvijek na 4L vode sa minimalnim runoff-om</p><p></p><p>27.9 DAN 87- 12 dan cvjetanja <span style="color: rgb(250, 197, 28)">( VELIKA )</span> </p><p>3.10 DAN 93- 18 dan cvjetanja velika</p><p></p><p>Ovaj update ide isto pomalo zbrda, zdola zbog viska obaveza ali trudim se da su biljke u nekom prioritetu jer kad sam već ovako daleko dogurao pa da ih skrasim za sami kraj koji se nadam da će biti kroz cca 2 mjeseca. I <u><span style="color: rgb(184, 49, 47)">još jedno pitanje nekome od kolega koji mi može dati savjet da mi kaže koliko dugo da ih držim još na vege hrani Tj kad mogu početi sa hranom za cvjetanje</span></u>.</p><p></p><p></p><p>Uskoro planiram staviti mrežu unutra, na svakih 7 dana vršim defolaciju, dosta Fan listova odjednom jer ne želim svaki dan čačkati malo po malo, tako da ih otrimam pa oh pustim na miru. Evo i par slikica trenutačne situacije u boxu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kizomizo, post: 796434, member: 89858"] Evo odlučio sam malo sad dok je u cvjetanju update raditi svakih cca 10 dana jer za sada sve dobro ide, biljoze su 18-ti dan u cvjetanju. Temperatura dnevna 27-28, noćna 22-23 dok je vlaga 38-45%. Još uvijek su na vege hrani i sa bakterijama sam oficijalno završio danas(po preporuci Voodoo-a). 26.9 DAN 63- 11 dan cvjetanja[COLOR=rgb(250, 197, 28)]( SREDNJA )[/COLOR] 1.10 DAN 68- 16 dan cvjetanja - držim ih još uvijek na 4L vode sa minimalnim runoff-om 27.9 DAN 87- 12 dan cvjetanja [COLOR=rgb(250, 197, 28)]( VELIKA )[/COLOR] 3.10 DAN 93- 18 dan cvjetanja velika Ovaj update ide isto pomalo zbrda, zdola zbog viska obaveza ali trudim se da su biljke u nekom prioritetu jer kad sam već ovako daleko dogurao pa da ih skrasim za sami kraj koji se nadam da će biti kroz cca 2 mjeseca. I [U][COLOR=rgb(184, 49, 47)]još jedno pitanje nekome od kolega koji mi može dati savjet da mi kaže koliko dugo da ih držim još na vege hrani Tj kad mogu početi sa hranom za cvjetanje[/COLOR][/U]. Uskoro planiram staviti mrežu unutra, na svakih 7 dana vršim defolaciju, dosta Fan listova odjednom jer ne želim svaki dan čačkati malo po malo, tako da ih otrimam pa oh pustim na miru. Evo i par slikica trenutačne situacije u boxu. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
1st Grow - 4X Amnesia, Golosa & White Widow- LED720W bi kizomizo
Bottom