Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
1st Grow - 4X Amnesia, Golosa & White Widow- LED720W bi kizomizo
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Kizomizo" data-source="post: 796008" data-attributes="member: 89858"><p>16.9 switch na 12/12 iliti sad već 7 dana</p><p></p><p>Poslušah kolegu soneta kojim se ovim putem i zahvaljujem, LED dignut na 60cm od vrha, na 80%. Također LST svaka 4dana malo po malo vežem u širinu, defolacija odjednom ne cackam malo po malo, počeo je lagani strech jer sam u 2 dana dizao panel 2 puta da konstanto držim razmak od 60cm. Ovlazivac je izvađen, a odvlaživač radi van boxa u prostoriji naštiman na 60% vlage s obzirom da je u boxu idealno. Točno 40% vlage, nekad se smanji na 39(stavljena vlažna krpa da ne pada ispod 40) ali se opet vrati, preko noći me malo zajebava ide i do 48 ali nadam se da biljozama to ne smeta, temperatura dnevna malo zeza ide do 28.5( napokon prođoše vrućina pa je sad sve u okvirima normale)dok je noćna 23.1 minimalna sto je dosad zabilježena. Jedan vent udara ispod krošnje da se mjenja zrak dok druga dva udaraju direktno po vrhovima.</p><p></p><p>12.9 DAN 72 <span style="color: rgb(250, 197, 28)">( VELIKA )</span> Popila 4.5L(previše za ovu fazu tako da sam odlučio ostaviti je malo da odmori) </p><p>16.9 DAN 76 <span style="color: rgb(250, 197, 28)">( VELIKA )</span> Od danas kreće avantura cvjetanja, režim 12/12 pa da vidimo kako ćemo izgurati do kraja.</p><p>18.9 DAN 78- <span style="color: rgb(250, 197, 28)">3 dan cvjetanja( VELIKA </span>)</p><p>Popila 3.5L sa minimalnim runoff-on, zbog prošlog puta kad sam se zajebao, trpao 4.5L sto se pokazalo previše jer opće ne zahtjeva toliko, također Vodoo Juice ide sad naredna 2 tjedna.</p><p>22.9 DAN 82-<span style="color: rgb(250, 197, 28)">7 dan cvjetanja ( VELIKA )</span></p><p>Popila 4L sa minimalnim runoff-on, također dupla doza CalMag + Voodoo Juice, malo kasnije pustila pistile od srednje ali tu su, nadam se kroz par tjedana ljep razvoj situacije u boxu.</p><p></p><p></p><p></p><p>16.9 DAN 53 <span style="color: rgb(250, 197, 28)">( SREDNJA )</span> isto ništa nisam dirao od zadnjeg puta</p><p>17.9 DAN 54-<span style="color: rgb(250, 197, 28)">2 dan cvjetanja. ( SREDNJA )</span> Popila 3.5l + Voodoo Juice, runoff 10%, ostavljena 20 minuta da popije ostatak bačen</p><p>21.9 DAN 58-<span style="color: rgb(250, 197, 28)">6 dan cvjetanja. ( SREDNJA )</span></p><p>Popila 3.5l + Voodoo Juice, runoff 10% kao i uvijek malo ostavljena da dopije a ostatak bačen, počeli su već lagano pistili izlazit na površinu, još uvijek ide hrana za vege fazu.[ATTACH=full]517103[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kizomizo, post: 796008, member: 89858"] 16.9 switch na 12/12 iliti sad već 7 dana Poslušah kolegu soneta kojim se ovim putem i zahvaljujem, LED dignut na 60cm od vrha, na 80%. Također LST svaka 4dana malo po malo vežem u širinu, defolacija odjednom ne cackam malo po malo, počeo je lagani strech jer sam u 2 dana dizao panel 2 puta da konstanto držim razmak od 60cm. Ovlazivac je izvađen, a odvlaživač radi van boxa u prostoriji naštiman na 60% vlage s obzirom da je u boxu idealno. Točno 40% vlage, nekad se smanji na 39(stavljena vlažna krpa da ne pada ispod 40) ali se opet vrati, preko noći me malo zajebava ide i do 48 ali nadam se da biljozama to ne smeta, temperatura dnevna malo zeza ide do 28.5( napokon prođoše vrućina pa je sad sve u okvirima normale)dok je noćna 23.1 minimalna sto je dosad zabilježena. Jedan vent udara ispod krošnje da se mjenja zrak dok druga dva udaraju direktno po vrhovima. 12.9 DAN 72 [COLOR=rgb(250, 197, 28)]( VELIKA )[/COLOR] Popila 4.5L(previše za ovu fazu tako da sam odlučio ostaviti je malo da odmori) 16.9 DAN 76 [COLOR=rgb(250, 197, 28)]( VELIKA )[/COLOR] Od danas kreće avantura cvjetanja, režim 12/12 pa da vidimo kako ćemo izgurati do kraja. 18.9 DAN 78- [COLOR=rgb(250, 197, 28)]3 dan cvjetanja( VELIKA [/COLOR]) Popila 3.5L sa minimalnim runoff-on, zbog prošlog puta kad sam se zajebao, trpao 4.5L sto se pokazalo previše jer opće ne zahtjeva toliko, također Vodoo Juice ide sad naredna 2 tjedna. 22.9 DAN 82-[COLOR=rgb(250, 197, 28)]7 dan cvjetanja ( VELIKA )[/COLOR] Popila 4L sa minimalnim runoff-on, također dupla doza CalMag + Voodoo Juice, malo kasnije pustila pistile od srednje ali tu su, nadam se kroz par tjedana ljep razvoj situacije u boxu. 16.9 DAN 53 [COLOR=rgb(250, 197, 28)]( SREDNJA )[/COLOR] isto ništa nisam dirao od zadnjeg puta 17.9 DAN 54-[COLOR=rgb(250, 197, 28)]2 dan cvjetanja. ( SREDNJA )[/COLOR] Popila 3.5l + Voodoo Juice, runoff 10%, ostavljena 20 minuta da popije ostatak bačen 21.9 DAN 58-[COLOR=rgb(250, 197, 28)]6 dan cvjetanja. ( SREDNJA )[/COLOR] Popila 3.5l + Voodoo Juice, runoff 10% kao i uvijek malo ostavljena da dopije a ostatak bačen, počeli su već lagano pistili izlazit na površinu, još uvijek ide hrana za vege fazu.[ATTACH type="full"]517103[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
1st Grow - 4X Amnesia, Golosa & White Widow- LED720W bi kizomizo
Bottom