Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
1st Grow - 4X Amnesia, Golosa & White Widow- LED720W bi kizomizo
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Kizomizo" data-source="post: 795470" data-attributes="member: 89858"><p>Dobar dan dobri ljudi,</p><p></p><p> Jučer zaljevam biljoze i razmišljam se da ih za jedno 10 dana prebacim na cvjetanje, ili da ih pak držim jos u vege skroz dok ne bude vise mjesta u šatoru? Ako netko može baciti savjet bilo bi mi od pomoći. </p><p></p><p>Svjetlo je i dalje na 40cm od vrha, na 60%, biljke sad vec lagano traže svaka 3 dana hranu, sto mi je idealno jer pretpostavljam da i one uzivaju u svojim uslovima koje im dajem i fino rastu, nakon trimanja i treninga sutradan pogledam imam sta vidit, cvjetovi grabe prema vrhu i ne staju. Iskreno nikad vidio nisam stabljiku sa hedovima i željno iščekujem prebacivanje na cvjetanje i početak rasta. Hvala svima i lijep pozdrav do idućeg pon.</p><p></p><p>Temperatura dnevna: 26-29</p><p> Noćna: 22-24</p><p></p><p>Vlaga je kao i obično, varira između 45-55% </p><p></p><p></p><p>5.9 DAN 61<span style="color: rgb(250, 197, 28)">( VELIKA ) </span>Popila 4.5L sad sa jedno 15% runoffa, ostavljeno u posudi dole jedno 20 minuta, dosta sama popila ostatak bačen. Također dan prije malo dotegnuta i otrimana, mislim da ću ostati na zalijevanju na 4.5l(pot je 24L) msm da za 5 nema potrebe ali ako netko iskusniji misli drugačije, neka kaže bio bih zahvalan. </p><p></p><p>8.5 DAN 64 <span style="color: rgb(247, 218, 100)">( VELIKA )</span> Popila 4.5L, također povukla dosta od runoff-a, jako mali ostatak bačen, danas ide malo trimanje i dotezanje posto su jučer bile bas žedne(obješene grane) pa nisam htio puno stresirati</p><p></p><p></p><p>5.9 DAN 42 <span style="color: rgb(250, 197, 28)">( SREDNJA )</span> popila 2.5L sa minimalnim runoff-om, dan prije dotegnuta i malo otrimana, poslje hrane oduševljenje.</p><p></p><p></p><p>8.9 DAN 45 <span style="color: rgb(250, 197, 28)">( SREDNJA )</span> Popila lagano 3L također sav runoff nakon 20 minuta. Isto kao i velika danas ide trimanje i dotezanje.</p><p></p><p>Dotezanje i trimanje</p><p>[ATTACH=full]516060[/ATTACH]</p><p></p><p>Nakon</p><p>[ATTACH=full]516061[/ATTACH]</p><p></p><p>Trenutna situacija u boxu[ATTACH=full]516062[/ATTACH]</p><p>Dok se čeka vlastiti proizvod, druženje uz svaki rad na biljci uz bijelu udovicu</p><p>Ps. najjace Gizehovo pakovanje po meni do sada</p><p>[ATTACH=full]516063[/ATTACH][ATTACH=full]516064[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kizomizo, post: 795470, member: 89858"] Dobar dan dobri ljudi, Jučer zaljevam biljoze i razmišljam se da ih za jedno 10 dana prebacim na cvjetanje, ili da ih pak držim jos u vege skroz dok ne bude vise mjesta u šatoru? Ako netko može baciti savjet bilo bi mi od pomoći. Svjetlo je i dalje na 40cm od vrha, na 60%, biljke sad vec lagano traže svaka 3 dana hranu, sto mi je idealno jer pretpostavljam da i one uzivaju u svojim uslovima koje im dajem i fino rastu, nakon trimanja i treninga sutradan pogledam imam sta vidit, cvjetovi grabe prema vrhu i ne staju. Iskreno nikad vidio nisam stabljiku sa hedovima i željno iščekujem prebacivanje na cvjetanje i početak rasta. Hvala svima i lijep pozdrav do idućeg pon. Temperatura dnevna: 26-29 Noćna: 22-24 Vlaga je kao i obično, varira između 45-55% 5.9 DAN 61[COLOR=rgb(250, 197, 28)]( VELIKA ) [/COLOR]Popila 4.5L sad sa jedno 15% runoffa, ostavljeno u posudi dole jedno 20 minuta, dosta sama popila ostatak bačen. Također dan prije malo dotegnuta i otrimana, mislim da ću ostati na zalijevanju na 4.5l(pot je 24L) msm da za 5 nema potrebe ali ako netko iskusniji misli drugačije, neka kaže bio bih zahvalan. 8.5 DAN 64 [COLOR=rgb(247, 218, 100)]( VELIKA )[/COLOR] Popila 4.5L, također povukla dosta od runoff-a, jako mali ostatak bačen, danas ide malo trimanje i dotezanje posto su jučer bile bas žedne(obješene grane) pa nisam htio puno stresirati 5.9 DAN 42 [COLOR=rgb(250, 197, 28)]( SREDNJA )[/COLOR] popila 2.5L sa minimalnim runoff-om, dan prije dotegnuta i malo otrimana, poslje hrane oduševljenje. 8.9 DAN 45 [COLOR=rgb(250, 197, 28)]( SREDNJA )[/COLOR] Popila lagano 3L također sav runoff nakon 20 minuta. Isto kao i velika danas ide trimanje i dotezanje. Dotezanje i trimanje [ATTACH type="full" width="208px"]516060[/ATTACH] Nakon [ATTACH type="full" width="176px"]516061[/ATTACH] Trenutna situacija u boxu[ATTACH type="full" width="204px"]516062[/ATTACH] Dok se čeka vlastiti proizvod, druženje uz svaki rad na biljci uz bijelu udovicu Ps. najjace Gizehovo pakovanje po meni do sada [ATTACH type="full" width="168px"]516063[/ATTACH][ATTACH type="full" width="177px"]516064[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
1st Grow - 4X Amnesia, Golosa & White Widow- LED720W bi kizomizo
Bottom