Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
1980-2020
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="pannonian" data-source="post: 695541" data-attributes="member: 65382"><p>Imam rodbinu u Splitu i svako ljeto sam kod njih provodio. Rođak je usitno dilao dim koji mu je prijatelj na Visu uzgajao. U to vrijeme(95, 96) ekipa u kvartu je dilala neki drugi dim. Isto dobar, nešto jači... Koliko se sjećam iz Hercegovine je bio. Ali od ove Viške nisam u životu veselije i ludastije trave pušio. Radosna zajebancija. Jebiga, to mi je bio prvi dim ikad i sigurno ima nekog utjecaja u procjeni, ali u to vrijeme sam pušio i druge, hašiš...</p><p>Neki dan sam pričao sa rođakom na tu temu i kaže da otkad mu je prijatelj otišao gore(97)nije ju imao prilike pušiti. A on, i svi oko njega, misle da je to bila jedna od najboljih trava, iako je lakša. Navodno je uzgajao od osamdesetih iz svog sjemena. </p><p>Zna li tko išta više o tom dimu? Ne vjerujem da je bio usamljen u tome i da je jedini to uzgajao. Bilo bi ludilo kad bi se sjeme moglo nabavit, ali teži slučaj</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="pannonian, post: 695541, member: 65382"] Imam rodbinu u Splitu i svako ljeto sam kod njih provodio. Rođak je usitno dilao dim koji mu je prijatelj na Visu uzgajao. U to vrijeme(95, 96) ekipa u kvartu je dilala neki drugi dim. Isto dobar, nešto jači... Koliko se sjećam iz Hercegovine je bio. Ali od ove Viške nisam u životu veselije i ludastije trave pušio. Radosna zajebancija. Jebiga, to mi je bio prvi dim ikad i sigurno ima nekog utjecaja u procjeni, ali u to vrijeme sam pušio i druge, hašiš... Neki dan sam pričao sa rođakom na tu temu i kaže da otkad mu je prijatelj otišao gore(97)nije ju imao prilike pušiti. A on, i svi oko njega, misle da je to bila jedna od najboljih trava, iako je lakša. Navodno je uzgajao od osamdesetih iz svog sjemena. Zna li tko išta više o tom dimu? Ne vjerujem da je bio usamljen u tome i da je jedini to uzgajao. Bilo bi ludilo kad bi se sjeme moglo nabavit, ali teži slučaj [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
1980-2020
Bottom