Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
108 W Led i automati by .!. LST, TOPing
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote=".i." data-source="post: 699881" data-attributes="member: 64294"><p>glazbena podloga,</p><p>[MEDIA=youtube]NzoAwcg0gsQ[/MEDIA]</p><p></p><p>Updejt redoviti, svjetlo, timer, vlaga, toplota,</p><p>LED diy panel 132w</p><p>18/6</p><p>50/80 %</p><p>28/34 c </p><p></p><p>[ATTACH=full]355486[/ATTACH]</p><p></p><p>Razočarao sam (Gorile) i kao grower i kao čovjek i kao komunista, majmunska posla, toliko su me nasekirale (a sva krivica je samo moja) da se više i ne sekiram, tu su na slikama ali riječi više na njih ne trošim.... </p><p></p><p>Somango-sice</p><p>[ATTACH=full]355487[/ATTACH][ATTACH=full]355488[/ATTACH][ATTACH=full]355489[/ATTACH][ATTACH=full]355490[/ATTACH][ATTACH=full]355491[/ATTACH]</p><p></p><p>biri će nešto za prste omastiti dok mi neke druge ne krenu (2x Mazar Kush Auto).... by the way čim stavim par sjemenki na klijanje vani hebena kataklizma, očekuje se zahlađenje i nevrijeme i sve pi+++ materine koje uz to idu odnosno padaju sa neba , tuča, kiša, munje i gromovi</p><p></p><p>do tipkanja ka šunkice molim</p><p>sprdačan pozdrav</p></blockquote><p></p>
[QUOTE=".i., post: 699881, member: 64294"] glazbena podloga, [MEDIA=youtube]NzoAwcg0gsQ[/MEDIA] Updejt redoviti, svjetlo, timer, vlaga, toplota, LED diy panel 132w 18/6 50/80 % 28/34 c [ATTACH type="full"]355486[/ATTACH] Razočarao sam (Gorile) i kao grower i kao čovjek i kao komunista, majmunska posla, toliko su me nasekirale (a sva krivica je samo moja) da se više i ne sekiram, tu su na slikama ali riječi više na njih ne trošim.... Somango-sice [ATTACH type="full"]355487[/ATTACH][ATTACH type="full"]355488[/ATTACH][ATTACH type="full"]355489[/ATTACH][ATTACH type="full"]355490[/ATTACH][ATTACH type="full"]355491[/ATTACH] biri će nešto za prste omastiti dok mi neke druge ne krenu (2x Mazar Kush Auto).... by the way čim stavim par sjemenki na klijanje vani hebena kataklizma, očekuje se zahlađenje i nevrijeme i sve pi+++ materine koje uz to idu odnosno padaju sa neba , tuča, kiša, munje i gromovi do tipkanja ka šunkice molim sprdačan pozdrav [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
108 W Led i automati by .!. LST, TOPing
Bottom