Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
108 W Led i automati by .!. LST, TOPing
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote=".i." data-source="post: 695624" data-attributes="member: 64294"><p>L<strong>ED diy Paneli 132 W + <s>36 W</s></strong></p><p><s>3</s><strong><s> modula od 12w malo upaljeni malo ugašeni, ovisi kolika je temperatura vani</s></strong></p><p><strong>18/6</strong></p><p><strong>28 - 32 c</strong></p><p><strong>20 - 50 %</strong> </p><p>Mislio sam s karamelicama zatvoriti dnevnik ali reko pa skoro če mu godina dana izguraj bar do rođendana... a i da probam ta dva mjeseca pakla izgurati sa upaljenim svjetlima.</p><p>Dakle Auto somango (druga generacija) ni jedna ne pokazuje znakove hemafroditizma ili nekakvih degeneracija, sad su negdi pred kraj 4-tog tjedna, cvjetovi se formiraju i nadam se da će biti onaj sativasti flufasti pheno.</p><p>[ATTACH=full]349376[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]349377[/ATTACH][ATTACH=full]349378[/ATTACH]</p><p></p><p>Cream Caramel Auto - 6 tjedana po 36W @4k, zadnja 4 tjedna pod 132W, ja zadovoljan, mnogo dobar dim[ATTACH=full]349379[/ATTACH]</p><p></p><p>[USER=49381]@Sjaj očiju[/USER] propusti sam poruke od jučer, prebila me karamela u kombinaciji sa nekom ruzinavom iz susjedne općine, ali da ne ostajem dužan odgovore, evo jedna karamelica, znači pola cvjeta je izmrvljeno sliku ispod, pola izmrvljenog je zamotano, i pola jointa je popušeno (žena i ja), znači stvarno bomba dim.</p><p>[ATTACH=full]349381[/ATTACH][ATTACH=full]349382[/ATTACH]</p><p>fender (plaćen 50g trave prije nekih 25 godina) je sada sunburst black (bio je sunburst ivory) i prede zadovoljno, nekako mi je ljepši u crnoj kombinaciji mada sam možda trebao poštovati povjest ove gitare i ostaviti ivory pickguard ali.... [ATTACH=full]349380[/ATTACH]</p><p></p><p>da ne zaboravim dodati, gnatove više ne primjećujem ili im klima ne odovara ili su izumrli, odoh sad malo praktikovati demokratiju i još jednom baciti svoj glas niz rijeku, a poslje toga cvrčci i sve nijanse plave, evo patite malo braćo i sestre[ATTACH=full]349383[/ATTACH]</p><p></p><p>do tipkanja ka šunkice budite, </p><p>lp</p></blockquote><p></p>
[QUOTE=".i., post: 695624, member: 64294"] L[B]ED diy Paneli 132 W + [S]36 W[/S][/B] [S]3[/S][B][S] modula od 12w malo upaljeni malo ugašeni, ovisi kolika je temperatura vani[/S] 18/6 28 - 32 c 20 - 50 %[/B] Mislio sam s karamelicama zatvoriti dnevnik ali reko pa skoro če mu godina dana izguraj bar do rođendana... a i da probam ta dva mjeseca pakla izgurati sa upaljenim svjetlima. Dakle Auto somango (druga generacija) ni jedna ne pokazuje znakove hemafroditizma ili nekakvih degeneracija, sad su negdi pred kraj 4-tog tjedna, cvjetovi se formiraju i nadam se da će biti onaj sativasti flufasti pheno. [ATTACH type="full"]349376[/ATTACH] [ATTACH type="full"]349377[/ATTACH][ATTACH type="full"]349378[/ATTACH] Cream Caramel Auto - 6 tjedana po 36W @4k, zadnja 4 tjedna pod 132W, ja zadovoljan, mnogo dobar dim[ATTACH type="full"]349379[/ATTACH] [USER=49381]@Sjaj očiju[/USER] propusti sam poruke od jučer, prebila me karamela u kombinaciji sa nekom ruzinavom iz susjedne općine, ali da ne ostajem dužan odgovore, evo jedna karamelica, znači pola cvjeta je izmrvljeno sliku ispod, pola izmrvljenog je zamotano, i pola jointa je popušeno (žena i ja), znači stvarno bomba dim. [ATTACH type="full"]349381[/ATTACH][ATTACH type="full"]349382[/ATTACH] fender (plaćen 50g trave prije nekih 25 godina) je sada sunburst black (bio je sunburst ivory) i prede zadovoljno, nekako mi je ljepši u crnoj kombinaciji mada sam možda trebao poštovati povjest ove gitare i ostaviti ivory pickguard ali.... [ATTACH type="full"]349380[/ATTACH] da ne zaboravim dodati, gnatove više ne primjećujem ili im klima ne odovara ili su izumrli, odoh sad malo praktikovati demokratiju i još jednom baciti svoj glas niz rijeku, a poslje toga cvrčci i sve nijanse plave, evo patite malo braćo i sestre[ATTACH type="full"]349383[/ATTACH] do tipkanja ka šunkice budite, lp [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
108 W Led i automati by .!. LST, TOPing
Bottom