Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
108 W Led i automati by .!. LST, TOPing
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote=".i." data-source="post: 693983" data-attributes="member: 64294"><p><strong>ED diy Paneli 132 W + <s>36 W</s></strong></p><p><s>3</s><strong><s> modula od 12w malo upaljeni malo ugašeni, ovisi kolika je temperatura vani</s></strong></p><p> <strong>18/6</strong></p><p> <strong>28 - 32 c</strong></p><p> <strong>20 - 50 %</strong></p><p> [ATTACH=full]346629[/ATTACH]</p><p></p><p>teško mi pada sve pa tako i dnevnik voditi (reka bi po vrućini ali na prvi dan lita sam tražio dugi rukav tako da do vrućine nije) jednostavno neki proljetno/ljetni umor me smara, muhe padaju ko muhe, čini mi se da je priča sa tim gnatovima dosta slična ovoj COVID sprdanciji tren ih ima pa ih nema pa je pandemija pa je gnat free box pa se opet pojave... a biljke ko biljke rastu i ne bune se.</p><p></p><p>Uglavnom CCA su u foto finišu i one će biti zadnje u dnevniku, cvjetovi su kamen-tvrdi, znači baš ono 10/10, definitivno najtvrđi u ovom dnevniku, miris solidan (meni sve to na limun i borovinu daje) ostavljam ih na vodi još koji dan pa cap-cap iako zbog vrućina stalno bacaju nove pistile (negdi oko 1.7. bi po papirusima trebale biti), uz njih na sunčanju su i dva Auto Somango (samooprašeni, sad jel to F2 ili F1ipo hebite me ako znam). Jedan od njih mjenja boju iz limun žute (opet limun) u zelenu, kaj mu to znači isto nemam pojma, znaći novi izdanci se prvo žuti pa za dan-dva dobiju normalnu boju. E da, jedan je supertopiran (valjda probao sam ali nisam ziher, možda sam samo list više odrezao), druga je samo topirana (ono klasika, drugi kat i cap cap).</p><p></p><p>Slike su od 18.06. i 23.06.</p><p>[ATTACH=full]346627[/ATTACH][ATTACH=full]346626[/ATTACH][ATTACH=full]346624[/ATTACH][ATTACH=full]346625[/ATTACH][ATTACH=full]346623[/ATTACH][ATTACH=full]346622[/ATTACH]</p><p>Žućo 18.06.2020., to je gore desno na slici iznad, slikano danas 23.06.</p><p>[ATTACH=full]346628[/ATTACH]</p><p></p><p>do tipkanja motajte ko što ima i svi ko šunkice</p></blockquote><p></p>
[QUOTE=".i., post: 693983, member: 64294"] [B]ED diy Paneli 132 W + [S]36 W[/S][/B] [S]3[/S][B][S] modula od 12w malo upaljeni malo ugašeni, ovisi kolika je temperatura vani[/S] 18/6 28 - 32 c 20 - 50 %[/B] [ATTACH type="full"]346629[/ATTACH] teško mi pada sve pa tako i dnevnik voditi (reka bi po vrućini ali na prvi dan lita sam tražio dugi rukav tako da do vrućine nije) jednostavno neki proljetno/ljetni umor me smara, muhe padaju ko muhe, čini mi se da je priča sa tim gnatovima dosta slična ovoj COVID sprdanciji tren ih ima pa ih nema pa je pandemija pa je gnat free box pa se opet pojave... a biljke ko biljke rastu i ne bune se. Uglavnom CCA su u foto finišu i one će biti zadnje u dnevniku, cvjetovi su kamen-tvrdi, znači baš ono 10/10, definitivno najtvrđi u ovom dnevniku, miris solidan (meni sve to na limun i borovinu daje) ostavljam ih na vodi još koji dan pa cap-cap iako zbog vrućina stalno bacaju nove pistile (negdi oko 1.7. bi po papirusima trebale biti), uz njih na sunčanju su i dva Auto Somango (samooprašeni, sad jel to F2 ili F1ipo hebite me ako znam). Jedan od njih mjenja boju iz limun žute (opet limun) u zelenu, kaj mu to znači isto nemam pojma, znaći novi izdanci se prvo žuti pa za dan-dva dobiju normalnu boju. E da, jedan je supertopiran (valjda probao sam ali nisam ziher, možda sam samo list više odrezao), druga je samo topirana (ono klasika, drugi kat i cap cap). Slike su od 18.06. i 23.06. [ATTACH type="full"]346627[/ATTACH][ATTACH type="full"]346626[/ATTACH][ATTACH type="full"]346624[/ATTACH][ATTACH type="full"]346625[/ATTACH][ATTACH type="full"]346623[/ATTACH][ATTACH type="full"]346622[/ATTACH] Žućo 18.06.2020., to je gore desno na slici iznad, slikano danas 23.06. [ATTACH type="full"]346628[/ATTACH] do tipkanja motajte ko što ima i svi ko šunkice [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
108 W Led i automati by .!. LST, TOPing
Bottom