Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
108 W Led i automati by .!. LST, TOPing
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote=".i." data-source="post: 691321" data-attributes="member: 64294"><p><strong>LED diy Paneli 132 W + <s>36 W</s></strong></p><p><s>3</s><strong><s> modula od 12w malo upaljeni malo ugašeni, ovisi kolika je temperatura vani</s></strong></p><p><strong>14/10</strong></p><p><strong>25 - 32 c</strong></p><p><strong>20 - 50 %</strong></p><p></p><p>Odakle početi, kojim putem krenuti, ponovo mi dani prekratki i više sam na zraku nego pred ekranom a i mrsko mi tipkati na telefon pa tako i updejt nikako da napravim. Sve dnas ću sutra ću, pa malo zaamnezijam, zacriticalim, zakusham, zasjeverno zasvijetlim, zasomangam i na kraju sladoled 33 čisto da ne fali. Došao je kraj i Purple kushu i Gelato33, mlade karamelice su sad na velikoj pozornici prvog kata ni neznam u kojem tjednu na režimu 14/10 jer vrućina i sparina hebu sve po spisku a u isto vrime vanka sunca skoro ni za lijek. Mogla bi ovo biti ona ukurchena godina kad se cilo lito ne okupam 2 puta. Gnatovi kao takvi više ne borave u boksu ali sad se hebena bitka bije na balkonu. 3 somanga od onih mojih su na klijanju, da sam bar bio malo razboritiji pa odvojeno spremio svaki pheno.... evo dvi tri slike od nekidan za prvu ruku (mada se i nema što puno slikati jer su ipak težak put prošle), zaljevane i hranjene skoro da i nisu tako da što je tu je, za veći dio života pod 36W meni sasvim ok.[ATTACH=full]342382[/ATTACH][ATTACH=full]342383[/ATTACH][ATTACH=full]342384[/ATTACH]</p><p></p><p>odoh se unazaditi,</p><p>do tipkanja zdravi i veseli budite</p><p></p><p>ps evo jedna dvi glazbene numere za ova teška vremena, drug Coleman je to fino napisao još davne 2015, poslušajte s razumjevanjem</p><p>[MEDIA=youtube]A4wdbibV3IM[/MEDIA]</p><p></p><p>[MEDIA=youtube]FDwx9JOy4LU[/MEDIA]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE=".i., post: 691321, member: 64294"] [B]LED diy Paneli 132 W + [S]36 W[/S][/B] [S]3[/S][B][S] modula od 12w malo upaljeni malo ugašeni, ovisi kolika je temperatura vani[/S] 14/10 25 - 32 c 20 - 50 %[/B] Odakle početi, kojim putem krenuti, ponovo mi dani prekratki i više sam na zraku nego pred ekranom a i mrsko mi tipkati na telefon pa tako i updejt nikako da napravim. Sve dnas ću sutra ću, pa malo zaamnezijam, zacriticalim, zakusham, zasjeverno zasvijetlim, zasomangam i na kraju sladoled 33 čisto da ne fali. Došao je kraj i Purple kushu i Gelato33, mlade karamelice su sad na velikoj pozornici prvog kata ni neznam u kojem tjednu na režimu 14/10 jer vrućina i sparina hebu sve po spisku a u isto vrime vanka sunca skoro ni za lijek. Mogla bi ovo biti ona ukurchena godina kad se cilo lito ne okupam 2 puta. Gnatovi kao takvi više ne borave u boksu ali sad se hebena bitka bije na balkonu. 3 somanga od onih mojih su na klijanju, da sam bar bio malo razboritiji pa odvojeno spremio svaki pheno.... evo dvi tri slike od nekidan za prvu ruku (mada se i nema što puno slikati jer su ipak težak put prošle), zaljevane i hranjene skoro da i nisu tako da što je tu je, za veći dio života pod 36W meni sasvim ok.[ATTACH type="full" alt="20200601_180428.jpg"]342382[/ATTACH][ATTACH type="full" alt="20200601_180442.jpg"]342383[/ATTACH][ATTACH type="full" alt="20200601_180458.jpg"]342384[/ATTACH] odoh se unazaditi, do tipkanja zdravi i veseli budite ps evo jedna dvi glazbene numere za ova teška vremena, drug Coleman je to fino napisao još davne 2015, poslušajte s razumjevanjem [MEDIA=youtube]A4wdbibV3IM[/MEDIA] [MEDIA=youtube]FDwx9JOy4LU[/MEDIA] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
108 W Led i automati by .!. LST, TOPing
Bottom