Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
108 W Led i automati by .!. LST, TOPing
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote=".i." data-source="post: 685475" data-attributes="member: 64294"><p><strong>LED diy Paneli 132 W + 36 W</strong></p><p>3<strong> modula od 12w ugašeni</strong></p><p><strong>18/6</strong></p><p><strong>20 - 32 c</strong></p><p><strong>20 - 50 %</strong> </p><p>[ATTACH=full]334625[/ATTACH]</p><p>Što reći kojim redom krenuti, napokon kabeli na prvom katu dovedeni u red, sve fino i uredno složeno, malo pametnije raspoređeno na prekidačima. Snaga je ostala ista ali su drugačije pospajani ovi kinezići crveni od 12W. Proljetne radosti u vidu borbe s pljesnivim hebenim mušicama su u punom mahu, za sad front je otvoren samo u desnom dijelu prizemlja. Infiltracija mučke đubradi traje već neko vrijeme, fizičkim obračunima do sad je uklonjeno preko 20 gnatova. Sinoć pred spavanje otvorim vrata boksa a unutra party za leteću ekipu. Niti poštuju socijalnu distancu niti peru krila niti imaju propusnicu od općine. Nakon dvadeset minutne borbe prsa o prsa i 10-tak likvidiranih letača, umoran i prepušen odlazim na spavanje i spremam im iznenađenje za sutra.....</p><p>[ATTACH=full]334650[/ATTACH]</p><p>Znači umjesto vatrom od danas 02.05.2020., krećem kemijskim ratovanjem, danas sljedi zalivanje peroksidom, ljepljiva ploča je postavljena (bez građevinske ali ko ga hebe, neće valjda inspekcija). Sa pljesnjivim gadovima nema labavo.</p><p></p><p>Drugi problem koji se može primjetiti je lagani manjak kalcijuma što me ne brine trenutno previše, to više pripisujem uvjetima u boksu nego nekom stvarnom manjku. Pratim pa u najgorem slučaju malo posolim sa gorkom soli (ne brinite znam da treba folijarno)</p><p></p><p>7. Tjedan</p><p>Auto Amnesia Lemon</p><p>[ATTACH=full]334631[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]334630[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]334632[/ATTACH][ATTACH=full]334627[/ATTACH]</p><p>7 tjedan Auto Purple Kush</p><p>[ATTACH=full]334629[/ATTACH][ATTACH=full]334633[/ATTACH][ATTACH=full]334637[/ATTACH][ATTACH=full]334638[/ATTACH]</p><p>7 tjedan Auto Gelato #33</p><p>[ATTACH=full]334628[/ATTACH][ATTACH=full]334640[/ATTACH][ATTACH=full]334641[/ATTACH][ATTACH=full]334639[/ATTACH]</p><p>2 Tjedan Auto Cream Caramel (desna je puna pljesnjivih, kod lijeve nisam primjetio, obe dvi su u Homeogarden Compact mix-u, direkt iz Dežele stiglo ali kod mene je loše skladištena jedno mjesec dana a i takvo je doba godine....) Ljevu sam baosje, bar imam takav feeling, čekao sam s topiranjem da dobijem 6 grana a nesretnica mi počela cvjetati dan nakon topiranja. Bad Luck. Desna je odlična usprkos muhama. Prije treninga i posli treninga.</p><p>[ATTACH=full]334642[/ATTACH][ATTACH=full]334643[/ATTACH][ATTACH=full]334645[/ATTACH][ATTACH=full]334644[/ATTACH][ATTACH=full]334646[/ATTACH]</p><p></p><p>uširoko toliko o tome odoh poljevati peroksidom</p><p>zdravi i veseli bili</p></blockquote><p></p>
[QUOTE=".i., post: 685475, member: 64294"] [B]LED diy Paneli 132 W + 36 W[/B] 3[B] modula od 12w ugašeni 18/6 20 - 32 c 20 - 50 %[/B] [ATTACH type="full"]334625[/ATTACH] Što reći kojim redom krenuti, napokon kabeli na prvom katu dovedeni u red, sve fino i uredno složeno, malo pametnije raspoređeno na prekidačima. Snaga je ostala ista ali su drugačije pospajani ovi kinezići crveni od 12W. Proljetne radosti u vidu borbe s pljesnivim hebenim mušicama su u punom mahu, za sad front je otvoren samo u desnom dijelu prizemlja. Infiltracija mučke đubradi traje već neko vrijeme, fizičkim obračunima do sad je uklonjeno preko 20 gnatova. Sinoć pred spavanje otvorim vrata boksa a unutra party za leteću ekipu. Niti poštuju socijalnu distancu niti peru krila niti imaju propusnicu od općine. Nakon dvadeset minutne borbe prsa o prsa i 10-tak likvidiranih letača, umoran i prepušen odlazim na spavanje i spremam im iznenađenje za sutra..... [ATTACH type="full"]334650[/ATTACH] Znači umjesto vatrom od danas 02.05.2020., krećem kemijskim ratovanjem, danas sljedi zalivanje peroksidom, ljepljiva ploča je postavljena (bez građevinske ali ko ga hebe, neće valjda inspekcija). Sa pljesnjivim gadovima nema labavo. Drugi problem koji se može primjetiti je lagani manjak kalcijuma što me ne brine trenutno previše, to više pripisujem uvjetima u boksu nego nekom stvarnom manjku. Pratim pa u najgorem slučaju malo posolim sa gorkom soli (ne brinite znam da treba folijarno) 7. Tjedan Auto Amnesia Lemon [ATTACH type="full"]334631[/ATTACH] [ATTACH type="full"]334630[/ATTACH] [ATTACH type="full"]334632[/ATTACH][ATTACH type="full"]334627[/ATTACH] 7 tjedan Auto Purple Kush [ATTACH type="full"]334629[/ATTACH][ATTACH type="full"]334633[/ATTACH][ATTACH type="full"]334637[/ATTACH][ATTACH type="full"]334638[/ATTACH] 7 tjedan Auto Gelato #33 [ATTACH type="full"]334628[/ATTACH][ATTACH type="full"]334640[/ATTACH][ATTACH type="full"]334641[/ATTACH][ATTACH type="full"]334639[/ATTACH] 2 Tjedan Auto Cream Caramel (desna je puna pljesnjivih, kod lijeve nisam primjetio, obe dvi su u Homeogarden Compact mix-u, direkt iz Dežele stiglo ali kod mene je loše skladištena jedno mjesec dana a i takvo je doba godine....) Ljevu sam baosje, bar imam takav feeling, čekao sam s topiranjem da dobijem 6 grana a nesretnica mi počela cvjetati dan nakon topiranja. Bad Luck. Desna je odlična usprkos muhama. Prije treninga i posli treninga. [ATTACH type="full"]334642[/ATTACH][ATTACH type="full"]334643[/ATTACH][ATTACH type="full"]334645[/ATTACH][ATTACH type="full"]334644[/ATTACH][ATTACH type="full"]334646[/ATTACH] uširoko toliko o tome odoh poljevati peroksidom zdravi i veseli bili [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
108 W Led i automati by .!. LST, TOPing
Bottom