Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
108 W Led i automati by .!. LST, TOPing
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote=".i." data-source="post: 676888" data-attributes="member: 64294"><p>Dakle, redom;</p><p></p><p>Okvir</p><p>6x letvice 13 x 19 x 1000 mm ili slične (ovisi o tlocrtu kakva ti je iskoristivost letvica, možda su dosta i 4)</p><p>30-40x vijak za drvo 3,5 x 30 mm</p><p>6x kukice ili neki kantunal mali (4 na okvir 2 na strop)</p><p></p><p>Struja</p><p>2x0,75 mm2 kabel 10 m (nebitno da li je puni ili lisnati, može i jači presjek ali mislim da nema potrebe)</p><p>10-tak wago spojnica (ili luster klema)</p><p>2 prekidača (čisto da ne mora cijeli panel raditi dok su biljke male bla bla bla...)</p><p>20-tak plastičnih vezica da to sve fino povežeš na okvir (prva verzija panela je bila fino uređena ova je još u kaosu, čekam da završi ovaj somango pa ću to porediti)</p><p></p><p>Svjetlo - e sad da sam onda bio pametniji kupio bi (modul od 18w, dim 150 x 150 mm),</p><p>2x 4000 k</p><p>6-7x 3000 k</p><p></p><p>i to bi stavio na prvi prekidač</p><p>2x4 k + 1x3 k za startanje i prvih 15-tak dana</p><p>ostatak ovih od 3k na drugom prekidaču tako da pred kraj cvjetanja, zadnjih 10-tak dana možeš plavi dio skroz ukinuti (a i ako temperature porastu neće ti škoditi da možeš par stupnjeva spustiti)</p><p></p><p>da ne reklamiram ali sve imaš u bauhausu ili bilo kojem većem centru, iskoristi dostavu i ostani doma.</p><p></p><p>Edit slike[ATTACH=full]325848[/ATTACH][ATTACH=full]325849[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE=".i., post: 676888, member: 64294"] Dakle, redom; Okvir 6x letvice 13 x 19 x 1000 mm ili slične (ovisi o tlocrtu kakva ti je iskoristivost letvica, možda su dosta i 4) 30-40x vijak za drvo 3,5 x 30 mm 6x kukice ili neki kantunal mali (4 na okvir 2 na strop) Struja 2x0,75 mm2 kabel 10 m (nebitno da li je puni ili lisnati, može i jači presjek ali mislim da nema potrebe) 10-tak wago spojnica (ili luster klema) 2 prekidača (čisto da ne mora cijeli panel raditi dok su biljke male bla bla bla...) 20-tak plastičnih vezica da to sve fino povežeš na okvir (prva verzija panela je bila fino uređena ova je još u kaosu, čekam da završi ovaj somango pa ću to porediti) Svjetlo - e sad da sam onda bio pametniji kupio bi (modul od 18w, dim 150 x 150 mm), 2x 4000 k 6-7x 3000 k i to bi stavio na prvi prekidač 2x4 k + 1x3 k za startanje i prvih 15-tak dana ostatak ovih od 3k na drugom prekidaču tako da pred kraj cvjetanja, zadnjih 10-tak dana možeš plavi dio skroz ukinuti (a i ako temperature porastu neće ti škoditi da možeš par stupnjeva spustiti) da ne reklamiram ali sve imaš u bauhausu ili bilo kojem većem centru, iskoristi dostavu i ostani doma. Edit slike[ATTACH type="full"]325848[/ATTACH][ATTACH type="full"]325849[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
108 W Led i automati by .!. LST, TOPing
Bottom