Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
108 W Led i automati by .!. LST, TOPing
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote=".i." data-source="post: 664788" data-attributes="member: 64294"><p>Daklem da ne uđem u 2020 nezaključenih poslova i neodržanih obećanja, zasukao sam rukave i zamotao baklje i krenuo udarnički. Bilo je znoja, krvi, jauka, muke, žrtava na obje strane, borba prsa o prsa. I tako. Ormar je pregrađen. Critical+ je dobio po kapi, stradalo par fanova i jedna sporedna grančica, jedna od 4 glavne grane slomjena ali brijem da će se oporaviti. Dok sam rješavao ormar ventilatori i neke kutije su mi pali na glavu i biljku. Eto zašto treba imati kacigu ili provjeriti može li štokod pasti sa ormara. Pogonsko gorivo su</p><p>[ATTACH]312760[/ATTACH] [ATTACH]312759[/ATTACH]</p><p>Eto i Auto NL je pala dan ranije. 136 g fino otrimanih cvjetova. Znači 30-tak. Ocjena +3 ali ne mogu samo po njoj suditi, na kraju dnevnika se mrtvi broje. Tvrda nabijena miriše i udara. Zašto baš jučer? Zato jer mi je tako došlo.</p><p>[ATTACH=full]312761[/ATTACH]</p><p></p><p>[ATTACH=full]312766[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]312764[/ATTACH]</p><p></p><p>2 komada Auto Ak su na klijanju, sutra pravac šoping centri po neke djelove i ima da oba kata u ormaru svjetle. U planu je 36-72w za vege (4000-4500 k)</p><p>i 108-144w za cvjetanje (3000 k)</p><p></p><p>[ATTACH=full]312763[/ATTACH]</p><p></p><p>znači idemo prema osam omladinki kad boks bude punom pogonu. Do tada ili do javljanja lipi pozdrav.</p><p></p><p>ps</p><p>za kraj</p><p>[MEDIA=youtube]paAfI6qftDY[/MEDIA]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE=".i., post: 664788, member: 64294"] Daklem da ne uđem u 2020 nezaključenih poslova i neodržanih obećanja, zasukao sam rukave i zamotao baklje i krenuo udarnički. Bilo je znoja, krvi, jauka, muke, žrtava na obje strane, borba prsa o prsa. I tako. Ormar je pregrađen. Critical+ je dobio po kapi, stradalo par fanova i jedna sporedna grančica, jedna od 4 glavne grane slomjena ali brijem da će se oporaviti. Dok sam rješavao ormar ventilatori i neke kutije su mi pali na glavu i biljku. Eto zašto treba imati kacigu ili provjeriti može li štokod pasti sa ormara. Pogonsko gorivo su [ATTACH alt="PC275498.JPG"]312760[/ATTACH] [ATTACH alt="PC275500.JPG"]312759[/ATTACH] Eto i Auto NL je pala dan ranije. 136 g fino otrimanih cvjetova. Znači 30-tak. Ocjena +3 ali ne mogu samo po njoj suditi, na kraju dnevnika se mrtvi broje. Tvrda nabijena miriše i udara. Zašto baš jučer? Zato jer mi je tako došlo. [ATTACH type="full" alt="auto nl start to end.JPG"]312761[/ATTACH] [ATTACH type="full" alt="PC265490.JPG"]312766[/ATTACH] [ATTACH type="full" alt="PC265494.JPG"]312764[/ATTACH] 2 komada Auto Ak su na klijanju, sutra pravac šoping centri po neke djelove i ima da oba kata u ormaru svjetle. U planu je 36-72w za vege (4000-4500 k) i 108-144w za cvjetanje (3000 k) [ATTACH type="full" alt="PC275495.JPG"]312763[/ATTACH] znači idemo prema osam omladinki kad boks bude punom pogonu. Do tada ili do javljanja lipi pozdrav. ps za kraj [MEDIA=youtube]paAfI6qftDY[/MEDIA] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
108 W Led i automati by .!. LST, TOPing
Bottom