Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
108 W Led i automati by .!. LST, TOPing
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote=".i." data-source="post: 660240" data-attributes="member: 64294"><p>iskreno više sliči na svastiku kad joj tlocrt pogledaš (svaka sličnost sa nacističkim simbolom je slučajna i nenamjerna op. a.). Brijem da trenutno ni jednoj nije baš naj naj, hebatg nemam još iskustva s ovim svjetlom, stariju sam zeznu kad sam malo u napadu panike preveć podignuo svjetlo, ovako odoka bi reći da im je 15-25 cm sasvim ok udaljenost, na 30-35 se jako strechala (svjetla od 18W 4000 i 3000 k). Kroz mjesec dva sve će to sjesti na svoje, imam još par komada nemontiranih ići ću do nekih 150-tak w. Što bi onaj pjesnik rako "stalna samo mijena jest".....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE=".i., post: 660240, member: 64294"] iskreno više sliči na svastiku kad joj tlocrt pogledaš (svaka sličnost sa nacističkim simbolom je slučajna i nenamjerna op. a.). Brijem da trenutno ni jednoj nije baš naj naj, hebatg nemam još iskustva s ovim svjetlom, stariju sam zeznu kad sam malo u napadu panike preveć podignuo svjetlo, ovako odoka bi reći da im je 15-25 cm sasvim ok udaljenost, na 30-35 se jako strechala (svjetla od 18W 4000 i 3000 k). Kroz mjesec dva sve će to sjesti na svoje, imam još par komada nemontiranih ići ću do nekih 150-tak w. Što bi onaj pjesnik rako "stalna samo mijena jest"..... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
108 W Led i automati by .!. LST, TOPing
Bottom