Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
100w, 1st grow, dwc, Black Jack auto
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="nedamime007" data-source="post: 736417" data-attributes="member: 76272"><p>ova stara radi 24h, airstone na sredini,</p><p>nova radi 20h i svaki airstone na jednoj strani.. </p><p></p><p>nadam se da temp nece vise rasti do harvesta jer badava i 100 airstonova onda dok jednom ppm kisika u vodi padne ispod 8...</p><p>tablica je <a href="http://www.state.ky.us/nrepc/water/ramp/rmdo2.htm" target="_blank">ovdje</a>, mislim nece se ugusit odma, nabaso na stranim forumima i growove od 33° al to opet ovisi vjerojatno i o strainu koliko je zahtjevan/otporan...</p><p>a ima i malo korijenja između kamene vune i vode pa i tamo moze vuc kisik iz zraka, bar se nadam, al ono po meni bi idealna temp bila 25°, dovoljno ppma kisika a metabolizam biljke puno bolji nego primjerice na 20°. </p><p>Moram vidjet dal se negdje moze nabavit tekuci dusik pa cijevi od airstona umocit na 5-6 cm u to pa da ulazi hladan zrak u vodu i tako rashladuje u ovim vrelim uvjetima..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nedamime007, post: 736417, member: 76272"] ova stara radi 24h, airstone na sredini, nova radi 20h i svaki airstone na jednoj strani.. nadam se da temp nece vise rasti do harvesta jer badava i 100 airstonova onda dok jednom ppm kisika u vodi padne ispod 8... tablica je [URL='http://www.state.ky.us/nrepc/water/ramp/rmdo2.htm']ovdje[/URL], mislim nece se ugusit odma, nabaso na stranim forumima i growove od 33° al to opet ovisi vjerojatno i o strainu koliko je zahtjevan/otporan... a ima i malo korijenja između kamene vune i vode pa i tamo moze vuc kisik iz zraka, bar se nadam, al ono po meni bi idealna temp bila 25°, dovoljno ppma kisika a metabolizam biljke puno bolji nego primjerice na 20°. Moram vidjet dal se negdje moze nabavit tekuci dusik pa cijevi od airstona umocit na 5-6 cm u to pa da ulazi hladan zrak u vodu i tako rashladuje u ovim vrelim uvjetima.. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
100w, 1st grow, dwc, Black Jack auto
Bottom