Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
100w, 1st grow, dwc, Black Jack auto
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="nedamime007" data-source="post: 736068" data-attributes="member: 76272"><p>52./16.</p><p></p><p>na 10. dan cvatnje sam zapeo scrog, imo mi je malo prevelike rupe pa sam ga "doradio"...</p><p>na 11. dan cvatnje je plavko doso sebi sta se ppm-a tice... pokazo je dobro za vodu iz pipe i aquaphora pa reko idem izmjerim vodu u kontejneru...</p><p>preko 1900ppma... miris je u to vrijeme bio jak, strech grana sa hedovima je stao, ali su zato rasle male grancice ko lude.... pila je nenormalno pa je ppm jos vise rasto... tako da sam svaki dan ujutro i navecer joj dao 1l vode iz aquaphora, eventualno podesio ph na 6.5-6.6 jer je i ph pado preko noci za 1</p><p>cak se desilo jedne noci da je sa 6.4 u 10 navecer pao na 4.6 drugi dan u podne.</p><p></p><p>trenutno ppm 900</p><p>ec - ne radi, tj mnozi ppm sa 2 pa nezz koliko je to pouzdano</p><p>ph 5.95</p><p>temp vode pokazuje za 2° manje nego vani pa onda svakih 30 sec sta je u vodi padne za 0.2° a ne da mi se drzat ga 1h u vodi da izmjeri... ugl pokazuje 25-26</p><p>temp u boxu pri vrhu cvjetova 26-27</p><p>vlaga - 55-75</p><p></p><p>svjetlo sam namjestio na 75% pred par dana</p><p>pri najvisem vrhu pokazuje ppfd 842 a dalje od toga mi mob ni ne mjeri tako da je vjerojatno malo veci + ir i uv koji mob ne detektira</p><p>pri nizim vanjskim vrhovima je ppfd 760</p><p>ako budu kakvi znakovi lightburna imam jos 15cm lufta za dic svjetlo il smanjit intezitet</p><p></p><p>mislim da ce sad biljka vise jest manje pit pa sam napravio novi mix 5l vode iz aquaphora, 2kapi supervita, 5ml pk13-14, 5ml aqua supermixa, 5ml calmaga(jos nisu svi listovi dokraja izgubili crveno na stabljici) - ppm mixa 950 ph-7.3 - dodo prvo pk i calmag a nakraju aquasupermix do zeljenog ppma</p><p></p><p>12. dan cvatnje sam dodo jos 2g great whitea u kontejner</p><p></p><p>svi gornji vrhovi se poceli formirat, neki pred 2 dana dobili pistile neki se vec pune... </p><p> </p><p>svaki dan 3-4 puta na dan "tuck innam" lisce da sta vise vrhova dobije svjetlo</p><p></p><p>jucer sam slucajno jednog pokido i imam sta vidit</p><p>[ATTACH]406804[/ATTACH][ATTACH]406805[/ATTACH]</p><p></p><p></p><p>od gore</p><p>[ATTACH]406806[/ATTACH]</p><p></p><p>[ATTACH]406816[/ATTACH][ATTACH]406815[/ATTACH][ATTACH]406817[/ATTACH]</p><p></p><p>sa strane, nije bas najravnija al mislim da nije ni prevelika razlika</p><p>[ATTACH]406810[/ATTACH][ATTACH]406811[/ATTACH]</p><p>napadalo dost lisca - nezz dal nisu svjetla vidjeli il su burnani dok je ppm bio previsok, ne smrde</p><p></p><p>[ATTACH]406812[/ATTACH][ATTACH]406813[/ATTACH]</p><p>s boka</p><p>[ATTACH]406809[/ATTACH][ATTACH]406814[/ATTACH]</p><p>glavni vrh</p><p>[ATTACH]406807[/ATTACH][ATTACH]406808[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nedamime007, post: 736068, member: 76272"] 52./16. na 10. dan cvatnje sam zapeo scrog, imo mi je malo prevelike rupe pa sam ga "doradio"... na 11. dan cvatnje je plavko doso sebi sta se ppm-a tice... pokazo je dobro za vodu iz pipe i aquaphora pa reko idem izmjerim vodu u kontejneru... preko 1900ppma... miris je u to vrijeme bio jak, strech grana sa hedovima je stao, ali su zato rasle male grancice ko lude.... pila je nenormalno pa je ppm jos vise rasto... tako da sam svaki dan ujutro i navecer joj dao 1l vode iz aquaphora, eventualno podesio ph na 6.5-6.6 jer je i ph pado preko noci za 1 cak se desilo jedne noci da je sa 6.4 u 10 navecer pao na 4.6 drugi dan u podne. trenutno ppm 900 ec - ne radi, tj mnozi ppm sa 2 pa nezz koliko je to pouzdano ph 5.95 temp vode pokazuje za 2° manje nego vani pa onda svakih 30 sec sta je u vodi padne za 0.2° a ne da mi se drzat ga 1h u vodi da izmjeri... ugl pokazuje 25-26 temp u boxu pri vrhu cvjetova 26-27 vlaga - 55-75 svjetlo sam namjestio na 75% pred par dana pri najvisem vrhu pokazuje ppfd 842 a dalje od toga mi mob ni ne mjeri tako da je vjerojatno malo veci + ir i uv koji mob ne detektira pri nizim vanjskim vrhovima je ppfd 760 ako budu kakvi znakovi lightburna imam jos 15cm lufta za dic svjetlo il smanjit intezitet mislim da ce sad biljka vise jest manje pit pa sam napravio novi mix 5l vode iz aquaphora, 2kapi supervita, 5ml pk13-14, 5ml aqua supermixa, 5ml calmaga(jos nisu svi listovi dokraja izgubili crveno na stabljici) - ppm mixa 950 ph-7.3 - dodo prvo pk i calmag a nakraju aquasupermix do zeljenog ppma 12. dan cvatnje sam dodo jos 2g great whitea u kontejner svi gornji vrhovi se poceli formirat, neki pred 2 dana dobili pistile neki se vec pune... svaki dan 3-4 puta na dan "tuck innam" lisce da sta vise vrhova dobije svjetlo jucer sam slucajno jednog pokido i imam sta vidit [ATTACH]406804[/ATTACH][ATTACH]406805[/ATTACH] od gore [ATTACH]406806[/ATTACH] [ATTACH]406816[/ATTACH][ATTACH]406815[/ATTACH][ATTACH]406817[/ATTACH] sa strane, nije bas najravnija al mislim da nije ni prevelika razlika [ATTACH]406810[/ATTACH][ATTACH]406811[/ATTACH] napadalo dost lisca - nezz dal nisu svjetla vidjeli il su burnani dok je ppm bio previsok, ne smrde [ATTACH]406812[/ATTACH][ATTACH]406813[/ATTACH] s boka [ATTACH]406809[/ATTACH][ATTACH]406814[/ATTACH] glavni vrh [ATTACH]406807[/ATTACH][ATTACH]406808[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
100w, 1st grow, dwc, Black Jack auto
Bottom