Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
100w, 1st grow, dwc, Black Jack auto
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="nedamime007" data-source="post: 734816" data-attributes="member: 76272"><p>to i mene brine, spusto sam prije do 31. dana skoro svaki dan ph sa 1kapi ph-, tako da vrlo vjerojatno ima viska fosfora odnosno P, </p><p>a calmag sam trebo dodavat prije isto, za prevenciju deficita pise dodati 0.5ml po 1l vode, a ja se uzdo na calmag u aqua supermixu koji je ocito premali,</p><p>jer su mi se pred 3-4 dana pocele pojavljivati tockice koje vuku na calc deficit pa sam zato iso s vecim dozama calmaga da to tretiram, i od nedjelje je pojavljivanje tockica dosta usporilo al nije 100% prestalo pa sam ga dodo i danas... </p><p> moguce da je uslijed toga doslo do nekih lockova ostalih nutrijenata koji su vezani za calc pa je povuklo vise drugih koji nisu vezani... ovo zadnje je moje nagađanje(ako netko kasnije cita i ima isti problem da ne misli da je to to).</p><p>klasicni nute burn ne bi smio biti jer mi opada ppm i ec svaki dan, sta bi znacilo da treba pojacat doze.</p><p> </p><p>hvala na skretanju paznje na to, popratit cu malo bolje sljedecih dana</p><p></p><p>wetting agent je "ovlazivac" vode, kao sprijecava nastajanje sluzi, oslabljuje povrsinsku tenziju vode, mislim da je sulfonirano ulje kanole..</p><p>najpoznatiji je bio SM-90 koji je imao jos neke stvari u mixu al su ga bannali i povukli iz prodaje pred par godina a navodno je jeo pythium i alge za dorucak..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nedamime007, post: 734816, member: 76272"] to i mene brine, spusto sam prije do 31. dana skoro svaki dan ph sa 1kapi ph-, tako da vrlo vjerojatno ima viska fosfora odnosno P, a calmag sam trebo dodavat prije isto, za prevenciju deficita pise dodati 0.5ml po 1l vode, a ja se uzdo na calmag u aqua supermixu koji je ocito premali, jer su mi se pred 3-4 dana pocele pojavljivati tockice koje vuku na calc deficit pa sam zato iso s vecim dozama calmaga da to tretiram, i od nedjelje je pojavljivanje tockica dosta usporilo al nije 100% prestalo pa sam ga dodo i danas... moguce da je uslijed toga doslo do nekih lockova ostalih nutrijenata koji su vezani za calc pa je povuklo vise drugih koji nisu vezani... ovo zadnje je moje nagađanje(ako netko kasnije cita i ima isti problem da ne misli da je to to). klasicni nute burn ne bi smio biti jer mi opada ppm i ec svaki dan, sta bi znacilo da treba pojacat doze. hvala na skretanju paznje na to, popratit cu malo bolje sljedecih dana wetting agent je "ovlazivac" vode, kao sprijecava nastajanje sluzi, oslabljuje povrsinsku tenziju vode, mislim da je sulfonirano ulje kanole.. najpoznatiji je bio SM-90 koji je imao jos neke stvari u mixu al su ga bannali i povukli iz prodaje pred par godina a navodno je jeo pythium i alge za dorucak.. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
100w, 1st grow, dwc, Black Jack auto
Bottom