Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Juhica, pa neka sengula sa domaćim špekom
Za desert, neke zdrave palačinkice sa bananom...mojima se sviđaju, meni su bezveze...nije to to, ma samo old school palačinke
Ajme rasturen sam u mozak nakon prelistavanja fotki....ko normalan može ostat na zdravoj rani....lol
Edited: koda jelovnik od esplanade listam samo što se u restoranu i smije djoksat.....lol
Inače korijen riječi restaurant dolazi od rasturen balkanski, kad ti skure mozak kroz njuh, vid, ideš rasturen u restoran....
Evo sad spravih čorbicu od vrganja,crnih truba i lijevkaste lisicarke, sve od suvih gljiva. Mirise predivno, nije vrganj preovladao. Čekam da se 'ladne pa da probam
edit 2: Mmm, čorba odlična, opucah dva tanjira, gospodji se ne svidja, ona inace nije ljubitelj gljiva, od toliko vrsta ona jede samo sampinjone, vrganje, lisicarke i blagve. Za mene izgleda nema loše gljive
Nego ostade skoro jos 2 tanjira pa moram izguglati kako da to sacuvam za sutra inace drzim se one stare da gljive ne valjaju kad prenoce, ova corba ne moze biti da ne valja ali hemijski proces koji se desava nakon toliko sati, otprilike nekih 18, ne znam sta nosi sa sobom a ne bih ni iskusavao na svoju ruku, zato odoh pitati brata googla