Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Danas špagete karbonara, uz to zelena salata miješana sa rikulom (iz našeg vrta). Za kraj običan puding od valilije posut bobicama slatkim ko med ubranim jutros u vrtu.
@budalin, misliš na remek djelo puding ili na karbonaru? Nasmijala sam se na "remek djelo". Oboje je jednostavno do bola, i klici to mogu. Puding se ne isplati slikati, bez veze je. Špagete i salatu smo upravo smazali dok se puding i bobice trenutno još hlade u frižideru .
P.s. ja bi tvoje slane za ručak, a slatke za desert .
Hoću i to, na pune tanjure mislim . @budalin, jel ovo dozvoljeno? Mislim ovako odgovarat na slike i komentare? Ili je to ipak spamanje? Ne želim spamati pa zato pitam, hvala na odgovoru. I da, pročitala pravila foruma više puta, al još se teško snalazim. Sorry iskreno ak je spamanje .
Ma opušteno, nisu moderi toliko zli puste nas malo i da spamamo kad se zezamo
A i ne spamamo toliko, zovemo se na klopu, to nije zabranjeno hrana povezuje ljude, na neki nacin
Onda bacis neku sliku i nemas brige, nece te niko odmah banovati, prvo upozore, opomenu ako se negdje zabrljalo, jedino ako se bas zasralo onda ne opominju
I ja sam bio banovan, nije to nista strasno
Ajde Kato, ajde zlato
Edit: tek sad vidjeh, galantno @grouchy strumfe, nema sta, ja bi ribe mog'o svaki dan, a i gljiva bogme
Pa da, i ja tako mislim. Onaj pohani šaran od @grouchy i meni bi jako pasao. Baš ga pohanog volim. Od danas nadalje slike klope i poneki komentar. Hvala ti na odgovoru @budalin .
Šta mislite da otvorimo neku temu, tipa "knjiga recepata" kontam da bi moglo biti zanimljivo razmeniti znanja, posebno jer nas ima sa svih krajeva Balkana.
Možda malo smaram ali burgeri budu najfotogeničniji