Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Upotreba
Što trenutno pušite?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="huana.meri" data-source="post: 674928" data-attributes="member: 14253"><p>osakatim se sinoć prvo oralno da vidim kako radi, pa i smotam jednu uljaru....</p><p>budim se u pol 5, pišanje, u pepeljari i dalje smotana ona od sinoć....</p><p>"automatikom" se posvrbim iznad bubrega, kad opa, krpelj....bio sam juče u nekom out šunjanju....</p><p>jadan, čim je probio vald kožu, dobio po lampi od ulja, otpo je na dodir koda se ni nije zakačio, no bio je unutra garant jer osjetim lagano svrbež na tom mjestu...</p><p>ugl. da javim, da na ulju krpelji imaju male šanse da odrade nešto, imo je freak 6 sati dobrih da me probije no "oil sheeld" mislim da je uzo mjeru svima...</p><p>znaći samo me probo na slamku recimo malo i odma narkoza, inaće gamad do jutra uđe dobrano glavom u telo </p><p>[ATTACH=full]323705[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="huana.meri, post: 674928, member: 14253"] osakatim se sinoć prvo oralno da vidim kako radi, pa i smotam jednu uljaru.... budim se u pol 5, pišanje, u pepeljari i dalje smotana ona od sinoć.... "automatikom" se posvrbim iznad bubrega, kad opa, krpelj....bio sam juče u nekom out šunjanju.... jadan, čim je probio vald kožu, dobio po lampi od ulja, otpo je na dodir koda se ni nije zakačio, no bio je unutra garant jer osjetim lagano svrbež na tom mjestu... ugl. da javim, da na ulju krpelji imaju male šanse da odrade nešto, imo je freak 6 sati dobrih da me probije no "oil sheeld" mislim da je uzo mjeru svima... znaći samo me probo na slamku recimo malo i odma narkoza, inaće gamad do jutra uđe dobrano glavom u telo [ATTACH type="full"]323705[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Upotreba
Što trenutno pušite?
Bottom