Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Upotreba
Što trenutno pušite?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="DiskoKobaja" data-source="post: 360513" data-attributes="member: 43163"><p>Imam ja jedno pitanje, vozeci se danas s posla razmisljam tako kako nema nista za pusit osim ako nisi budala pa davat 30e za g i sjetim se kako sam jedne godine bio dobio lisce za pusit.. Naime trava(tamno tamno zelena je bila) je bila narezana onako kao na rezance sto se reze duhan i ocito je bilo da je to bilo lisce al najfascinantnije je sto je RADILO , nije nikakvo preseravanje kunnem vam se cim god ocete, znam samo da je dim bio iz Bosne cini mi se..To su bila ona vremena kad je 50g kostalo 300kn..Pa me zanima dal se iko ikad susreo s necim slicnim na ulici?I sta sam ja to pobogu tada pusio?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="DiskoKobaja, post: 360513, member: 43163"] Imam ja jedno pitanje, vozeci se danas s posla razmisljam tako kako nema nista za pusit osim ako nisi budala pa davat 30e za g i sjetim se kako sam jedne godine bio dobio lisce za pusit.. Naime trava(tamno tamno zelena je bila) je bila narezana onako kao na rezance sto se reze duhan i ocito je bilo da je to bilo lisce al najfascinantnije je sto je RADILO , nije nikakvo preseravanje kunnem vam se cim god ocete, znam samo da je dim bio iz Bosne cini mi se..To su bila ona vremena kad je 50g kostalo 300kn..Pa me zanima dal se iko ikad susreo s necim slicnim na ulici?I sta sam ja to pobogu tada pusio? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Upotreba
Što trenutno pušite?
Bottom